Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina
  • 30.01.2014. 09:00

ProWein 2014 slavi 20-tu obljetnicu

Vodeći međunarodni sajam vina i žestokih pića ProWein, u ovogodišnjem 20-tom izdanju, svojim posjetiteljima će ponuditi brojna iznenađenja

  • 249
  • 19
  • 0

ProWein je vodeći međunarodni sajam vina i jakih alkoholnih pića, koji će se ove godine održati od 23. do 25. ožujka 2014. u Düsseldorfu - Njemačka. Sve više izlagača i posjetitelja koriste ovaj događaj za promociju na međunarodoj vinskoj sceni.

Prošlogodišnji sajam ugostio je gotovo 5.000 izlagača iz 48 zemalja te zabilježio više od 45.000 posjetitelja. Sajam je iznimno medijski popraćen što potvrđuje činjenica da ga je prošle godine pratilo 968 novinara iz 34 zemlje.

Među brojim izlagačima, u organizaciji Udruženja vinarstva pri HGK, uz potporu Ministarstva poljoprivrede, na prošlogodišnjem sajmu uspješno je nastupilo i 45 hrvatskih proizvođača. Sajam ProWein ocijenjen je kao vrlo bitan za hrvatsko vinarstvo, budući da se radi o internacionalnoj platformi na kojoj se utvrđuju trendovi te širi mreža poslovnih kontakata.

Cijela priča o ProWein-u počela je prije 20 godina, sada već davne 1994. Danas je to vodeći svjetski sajam vinskog i vinogradarskog sektora. U međuvremenu, u odnosu na prvi održani sajam, 15 puta se povećao broj izlagača, 30 puta broj posjetitelja, 6 puta više zemalja sudjeluje na sajmu, a površina ukupnog izložbenog prostora je za 18 puta veća.

Organizatori ističu kako na ovogodišnjem, jubilarnom 20. izdanju sajma, možete očekivati pregršt iznenađenja na štandovima pojedinih izlagača, kao i na središnjoj degustacijskoj zoni. Područje za degustaciju omogućit će posjetiteljima kušanje uistinu velikog raspona vrhunskih svjetskih vina. U posebnoj emisiji "Vino - najbolji prijatelj", odabrani producenti, u suradnji s časopisom Der Feinschmecker, sljubljivat će aromatične delicije iz cijelog svijeta sa raznim vinima.

U prilogu članka možete pogledati zanimljivi video prilog, koji su organizatori sajma stvorili posebno za ovu 20-tu obljetnicu.

Više informacija možete saznati na: www.prowein.com


Tagovi

ProWein Düsseldorf Njemačka Sajam vina Vinarstvo Vinogradarstvo


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.