Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konditorska industrija
  • 12.01.2015. 10:30

ProSweets - međunarodni sajam konditorske industrije

ProSweets - međunarodni sajam konditorske industrije održat će se u Kölnu od 01. do 04. veljače 2015. godine. Očekuje više od 300 izlagača, a posjetitelji će moći užvati u brojnim stručnim radionicama, predavanjima te posebnim programima.

  • 186
  • 7
  • 0

U Kölnu, u Njemačkoj od 01. do 04. veljače 2015. godine održat će se ProSweets - međunarodni sajam konditorske industrije, koji će okupiti brojne stručnjake i profesionalce tog područja.

Pod jednim krovom tako će se okupiti kompletan opskrbni spektar konditorske industrije, od sirovina do tehnologija za obradu i pakiranje, opreme za klimatizaciju, a bit će zastupljena i područja kao što su sigurnost hrane i upravljanje kvalitetom. ProSweets je mjesto na kojem se postavljaju trendovi koji utječu na cijelu industriju.

Na sajmu se očekuje više od 300 izlagača, a posjetitelji će moći užvati u brojnim stručnim radionicama, predavanjima te posebnim programima koji će obogatiti sadržaj ovogodišnjeg izdanja ProSweetsa. Jedan od posebnih programa je i "Moć voća" na kojem će naglasak biti na prirodnim sastojcima. Bit će riječi i o obradi sirovina, sušenju voća te njihovoj obradi u slatkiše i grickalice.

U području namijenjenom predavanjma, koje će biti smješteno u samom središtu izložbenog dijela, stručnjaci ove industrije svakodnevno će govoriti o važnim temama iz područja proizvodnje, obrade i pakiranja. Sva će predavanja biti održana na engleskom jeziku, a bit će besplatna za sve posjetitelje.

O važnosti sajma dovoljno govori i podatak o više od 17.000 posjetitelja iz 132 zemlje. Osim izlagača iz Njemačke, na sajmu su najviše zastupljeni izlagači iz Nizozemske, Belgije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Španjolske, Francuske, Turske, Švicarske te SAD-a.

Izvor: biscuitpeople.com


Tagovi

Prosweets Konditorska industrija Sigurnost hrane Upravljanje kvalitetom Obrada sirovina Sušenje voća

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]