Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proljetni sajam
  • 23.04.2014. 14:00

Proljetni sajam 2014. u Velikoj Gorici

Poljoprivredni strojevi i alati, prehrambeni proizvodi, cvijeće i ukrasno bilje, samo su mali dio onoga što posjetitelji mogu pronaći u sklopu Proljetnog sajma u Velikoj Gorici

  • 265
  • 20
  • 0

Udruženje obrtnika Velike Gorice i Turistička zajednica grada Velike Gorice organiziraju međunarodni Proljetni sajam, koji će se od 16. do 18. svibnja 2014. održati na lokaciji oko Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici.

Na Proljetnom sajmu velikogorički obrtnici, poduzetnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, škole, udruge i ostali suradnici, dvanaestu godinu za redom prezentirat će svoje djelatnosti i proizvode. Osnovni ciljevi sajma su promocija velikogoričkog obrništva i poduzetništva te jačanje njegova doprinosa razvoju cjelokupnog gospodarstva velikogoričkog kraja. Na ovogodišnjem sajmu nastupit će velik broj izlagača, koji će svoje proizvode i djelatnosti predstaviti na sajamskim štandovima.

Proljetni sajam karakterizira bogat program, koji će uključivati:

  • Izložbu radova cvjećara
  • prodajnu izložbu cvijeća, sadnica, aranžmana, pribora za uređenje vrtova, poljoprivrednih strojeva i alata, suvenira i drugih proizvoda tradicionalnog obrtništva i poduzetništva
  • prodajnu izložbu ekološki uzgojenih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda
  • stručna predavanja i poslovne radionice
  • 7. Hair Fashion VG 2014. - revija frizura u Dvorani Gorica

Grad Velika Gorica svim posjetiteljima sajma, kao i turistima koji u predsezoni borave u Lijepoj našoj, i ove godine će osigurati brojne dodatne sadržaje po kojima će pamtiti boravak u gradu. Na trodnevnoj manifestaciji Turistička zajednica grada Velike Gorice će okupiti brojne kulturno-umjetničke udruge. Dosadašnji sajmovi bili su odlično posjećeni, što potvrđuje da su vrijeme, mjesto i sadržaji manifestacije dobro postavljeni te da ovaj gospodarsko-turističko-zabavni projekt u Gradu Velika Gorica uistinu vrijedi posjetiti.


Tagovi

Proljetni sajam Velika Gorica Cvijeće Sadnice Poljomehanizacija Poljoprivredni proizvodi Hair Fashion VG


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.