Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredno-prehrambeni sajam
  • 03.04.2017. 11:00

Proizvodi hrvatskog sela dolaze u Zagreb

16. Sajam Proizvodi hrvatskog sela, izložba, promocija i prodaja poljoprivredno-prehrambenih proizvoda s područja cijele Hrvatske održat će se od 7. do 9. travnja 2017. u Zagrebu!

Foto: nhs
  • 2.419
  • 150
  • 0

16. Sajam Proizvodi hrvatskog sela, izložba, promocija i prodaja poljoprivredno-prehrambenih proizvoda s područja cijele Hrvatske održat će se od 7. do 9. travnja 2017. godine u Boćarskom domu, Prisavlje 2 u Zagrebu.

Radno vrijeme sajma je svaki dan od 09:00 do 20:00h.

Prema broju izlagača i prema ostvarenim rezultatima Proizvodi hrvatskog sela su najznačajniji seljački sajam u Hrvatskoj. Proizvodi hrvatskog sela su pomogli većem broju malih i srednjih proizvođača tradicijskih proizvoda da izađu na tržište i pronađu svoje kupce.

Danas su većina od njih uspješni tržni proizvođači. Temeljni ciljevi ove priredbe ostali su isti: promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela te opskrba potrošača s proizvodima do kojih teže dolaze.

Ove godine na sajmu se očekuje oko 300-tinjak izlagača, iz svih krajeva Hrvatske, i oko dvadesetak tisuća posjetitelja, ukupno u tri dana trajanja sajma.

Foto: nhs


Tagovi

Proizvodi hrvatskog sela Promocija OPG


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."