Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ProfiFruit Beograd
  • 07.03.2018. 15:00

ProfiFruit 2018 - Sajam voćarstva i konferencija ovog vikenda u Beogradu!

Posjetite ProfiFriut 2018 - prvi međunarodni događaj ovog tipa, koji povezuje profesionalne proizvođače voća i kompanije iz voćarskog sektora. Posjetite predavanja vodećih stručnjaka iz Njemačke, Nizozemske, Poljske, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Foto: BelExpo Facebook
  • 438
  • 27
  • 1

Međunarodni sajam i konferencija o voćarstvu PROFIFRUIT održava se ovog vikenda, u petak i subotu, u Belexpo centru u Beogradu u susjednoj Srbiji. Ovo je prvi međunarodni događaj ovog tipa, koji povezuje profesionalne proizvođače voća i kompanije iz voćarskog sektora. Posjetitelji će se moći upoznati s najnovijim tehnologijama u svijetu u ovom sektoru

Ulaz na sajam je besplatan, a program možete naći ispod teksta! Kako biste brže ušli na sajam i konferenciju, svoju prijavu za besplatne ulaznice napravite online.

Ova manifestacija ima za cilj objediniti znanja stručnjaka, mogućnosti suvremenih tehnologija i iskustva voćara. Na jednom mjestu, u Beogradu.

Iskustva i informacije stručnjaka na jednom mjestu 

Konferencija donosi brojne i korisne informacije. Bit će predstavljeno iskustva IPARD fonda, a strani eksperti govorit će o stanju na europskom tržištu jabuka. Stručnjaci iz Nizozemske imat će izlaganje, koje će dati odgovore o dominantnim sortama jabuka u svijetu i kako unaprijediti profitabilnost nasada. Naravno, bit će i predavanja o zaštiti jabuke i prevenciji pratećih bolesti i štetočina. Gostujući predavači iz Poljske će govoriti o putu ploda od stabla do tanjura, s posebnim naglaskom na održavanje kvaliteta jabuke.

Drugog dana posjetitelji će moći saznati više o jagodičastom voću, proizvodnji borovnice u BVB supstratima. Posebno interesantna tema bit će i razvoj selekcijskog programa maline i kupine u Poljskoj.   

Uglavnom za svakog ponešto. Za iskusne voćare, ali i za one koji to tek žele postati.

Sajam je otvoren od 9 do 18 sati. Za više informacija posjetite www.profifruit.com

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje


Dokumenti


Tagovi

BelExpo PROFIFRUIT Beograd Sajam Konferencija Voćarstvo

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić