Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki proljetni sajam
  • 28.12.2017. 15:00

Prijavite se za 25. Osječki proljetni sajam!

Uz 25. Osječki proljetni sajam održat će se i 19. Obrtnički sajam!

Foto: Ivana Nađ
  • 474
  • 31
  • 0

Jubilarni 25. Osječki proljetni sajam i 19. Obrtnički sajam održat će se od 2. do 4. ožujka 2018. na sajamskom prostoru Pampas, u Osijeku.

Županijska komora Osijek organizira nastup hrvatskih tvrtki pa poziva sve da ispunjenu anketu o zainteresiranosti koja se nalazi dokumentu ispod teksta pošalju na jradic@hgk.hr ili faxom na broj 031/223-824. Iznos sufinanciranja bit će poznat nakon što se prikupe i obrade prijave zainteresiranih tvrtki.

Rok za dostavu traženih podataka jest 20. siječnja, a kontakt osoba u ŽK Osijek je Jelena Radić kojoj se možete obratiti na broj telefona 031/223-821 ili e-mail: jradic@hgk.hr .

Sajamska priredba programski obuhvaća proizvodnju sjemenskog i sadnog materijala, ratarstvo, povrtlarstvo, ekološku poljoprivredu, hortikulturu, voćarstvo, šumarstvo, strojeve i opremu za poljoprivredu i šumarstvo, stočarstvo, pčelarstvo, opremu za pčelarstvo, kemiju u poljoprivredi, prehrambene proizvode, trgovinu, obrtništvo i ostalo. Uz prezentaciju roba i usluga gospodarstvenika, obrtnika i OPG-ova, sajam je i prigoda za prezentaciju i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih skupina, tematskih asocijacija i udruga.

Opširnije o sajmu možete pronaći ovdje.

Foto: Ivana Nađ


Dokumenti


Tagovi

Osječki proljetni sajam Obrtnički sajam Osijek


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).