Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 05.02.2022. 16:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Prijavite se za 23. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam!

Očekuje se 450 direktnih izlagača iz 15 zemalja svijeta i to na 70.000 m2 vanjskih izložbenih površina, 2.000 m2 natkrivenih i 6.000 m2 zatvorenih grijanih prostora. Prijavite se na vrijeme!

Foto: Lucija Bencarić/Arhiva AK
  • 2.908
  • 351
  • 0

Nakon duge tri godine pauze Proljetni međunarodni bjelovarski sajam se ponovno vraća u Gudovac, a održat će se od 1. do 3. travnja 2022.

Za ovu je prigodu uređeno nekoliko tisuća kvadrata novih vanjskih izložbenih površina, asfaltirane su nove šetnice i izložbene površine te su postavljeni novi sustavi grijanja u izložbene paviljone.

"Zbog uspješno organiziranog Jesenskog sajma prošle godine u jeku pandemije, organizaciji ovog prilazimo s velikim optimizmom i entuzijazmom te vjerujemo da nas u travnju očekuje jedna velika i nezaboravna manifestacija", poručili su organizatori.

U sklopu Proljetnog već tradicionalno organizira se i 4. HOROP – sajam opreme za hortikulturu kao i 4. GRO-KO – sajam građevinske i komunalne opreme.

Posjetitelji i ove godine mogu očekivati veliku izložbu traktora i poljoprivredne mehanizacije, građevinske i komunalne opreme te strojeva, a svakako će ga obogatiti ogroman izbor sjemenske robe, zaštitnih sredstava i umjetnih gnojiva za proljetnu sjetvu te veliki izbor sadnica, cvijeća i alata za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova. Predstavit će se i proizvodi hrvatskih obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Očekuje se 450 direktnih izlagača iz 15 zemalja svijeta i to na 70.000 m2 vanjskih izložbenih površina, 2.000 m2 natkrivenih i 6.000 m2 zatvorenih grijanih prostora. 

Prijavite se za izlaganje!

Proizvođači, obrtnici, poduzetnici i poljoprivrednici pridružite se ovoj manifestaciji i predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posjetiteljima. Prijavu i narudžbenicu dodatne opreme možete preuzeti u dokumentima ispod teksta, a prijaviti se možete i na web stranici Bjelovarskog sajma.

Krajnji rok za prijavu je do 11. ožujka 2022., napominju organizatori.

Za više informacija, obratite se na jedan od niže navedenih kontakata.


Dokumenti


Tagovi

Bjelovarski sajam Gudovac Prijava Izlaganje


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner