Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 11.01.2018. 18:00

Prijavite se za 14. međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

Uz tradicionalni Pčelarski sajam, održat će se i 5. Izložba vina i vinogradarske opreme, koja će svojim sadržajima ponovno obogatiti najslađu sajamsku manifestaciju.

Foto: Bjelovarski sajam
  • 414
  • 18
  • 0

Već 14. međunarodni pčelarski sajam u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o. i Hrvatskog pčelarskog saveza, održat će se na Sajamskom prostoru Gudovac 10. i 11. veljače.

Na najvećem pčelarskom sajmu u regiji se očekuje nastup preko 100 izlagača, te dolazak tisuća posjetitelja iz Republike Hrvatske i okolnih država. Na prethodnim pčelarskim sajmovima, navode organizatori, bilježe nastup izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Mađarske, Finske, Francuske, Austrije, Ukrajine, Italije, Češke, Poljske i Grčke.

Uz tradicionalni Pčelarski sajam, održat će se i 5. Izložba vina i vinogradarske opreme (paviljon 9), koja će svojim sadržajima ponovno obogatiti ''najslađu'' sajamsku manifestaciju.

Pčelarski sajam će tradicionalno biti podijeljen u 3 osnovne cjeline:

  1. izložba i prodaja meda i pčelinjih proizvoda,
  2. izložba i prodaja pčelarske opreme,
  3. edukativni dio.

U suradnji s Hrvatskim apiterapijskim društvom, drugi dan sajma bit će održan "Dan apiterapije" s organiziranim tematskim predavanjima i besplatnim apiterapijskim savjetovalištem za posjetitelje sajma. Od ostalih događanja izdvajaju inovacije u pčelarstvu, amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, kulinarski show, ocjenjivanje najljepše uređenih izložbenih prostora na Pčelarskom sajmu, te u sklopu Izložbe vina - ocjenjivanje najljepših vinskih etiketa.

Prijave za sajam primaju do 26.1. 2018. godine ili do popune predviđenih izložbenih prostora. Više o sajmu pročitajte ovdje.

Foto: Bjelovarski sajam


Tagovi

Bjelovarski sajam Gudovac Pčelarski sajam Izložba vina


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]