Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ISAP
  • 11.09.2015. 15:20

Prijave za ocjenjivanje pršuta u Tinjanu

Tinjan je općina bogate kulturne baštine, poznata po pršutanama koje proizvode vrhunsku gastro deliciju, istarski pršut. U suradnji s Udrugom pršutara Istarske županije, svake godine organizira Internacionalni sajam pršuta. Ovogodišnji će se održati 17. i 18.10., a prijave već traju.

Foto: isap.hr
  • 146
  • 7
  • 0

ISAP je Internacionalni sajam pršuta, koji se svake godine u listopadu održava u Tinjanu, malom istarskom mjestu u središnjoj Istri. Na sajmu se okupi više od 30 proizvođača pršuta iz različitih europskih zemalja kao što su Portugal, Španjolska, Italija, Slovenija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Francuska te naravno Hrvatske.

Tokom dva dana trajanja sajma, Tinjan posjeti preko 25 tisuća ljubitelja ove delicije.

Ovogodišnji ISAP održat će se 17. i 18. listopada 2015. Svi zainteresirani pršutari mogu svoje proizvode prijaviti za ocjenjivanje sve do 05. listopada 2015. do 16:00 sati. Obrazac prijave nalazi se ispod članka.

Za sva pitanja ili pojašnjenja možete nazvati na telefon 052/351-643 ili ih uputiti e-mailom na: blanka.sincic@istraistria.hr

Foto: isap.hr


Dokumenti


Tagovi

ISAP Sajam pršuta Tinjan Središnja Istra Portugal Španjolska Italija Slovenija Austrija Bosna i Hercegovina Francuska Hrvatska Delicije Pršutari Ocjenjivanje Prijava


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da nije rano za bubamaru?