Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce
  • 13.09.2013. 10:22

Prezentacija strojeva za malčiranje tvrtke INO

Novocommerce poziva sve zainteresirane na prezentaciju strojeva za malčiranje tvrtke INO iz Brežica

  • 1.468
  • 88
  • 0

Novocommerce organizira prezentaciju strojeva za malčiranje tvrtke INO iz Brežica u Sloveniji, agregatirane s John Deere traktorima. Prezentacija će se održati na polju firme Hana-Vuka d.o.o., uz cestu Budimci - Koška, na izlazu iz Budimaca dana 14. rujna 2013. godine (subota) u 10:00 sati.

Na prezentaciji će biti prikazani slijedeći strojevi

Malčer MKS Plus model 225 priključen na traktor John Deere 5820 (88 KS)

Radni zahvat: 225 cm, potrebna snaga traktora: 80-100 KS

Malčer MKS Plus model 225

Malčer MKS PLUS je profesionalan stroj za intenzivan rad. Upotrebljava se u ratarstvu, voćarstvu i u komunalne namjene. Koristi se za usitnjavanje trave i žbunja na zapuštenim terenima i grana do 6 cm. S njim možemo raditi iza traktora i pored traktora, čistiti nasipe i kanale. Radi pod kutom od - 65º do +90º.

Malčer MKS PLUS možemo koristiti kod malčiranja nasipa u kombinaciji sa prednjim ELITE ili EURO malčerom. Tako radimo u jednom prohodu dvostruku širinu i time štedimo na vremenu i potrošnji energije. Malčer MKS PLUS ima dupli plašt koji se može mijenjati. Zbog reduktora s vanjske strane okvira malčera imamo veći bočni pomak. Raspodjela radnih tijela na rotoru u dvostrukoj spirali štedi potrošnju energije do 15 %.

Malčeri EURO 280 + Duplex 800 priključeni na traktor John Deere 7530 (185 KS)

Radni zahvat: 790 cm, potrebna snaga traktora: 170-200 KS

Malčeri EURO 280 + DUPLEX 800

Profesionalni hidraulično sklopivi stroj za kvalitetno malčiranje širokog raspona biljaka i biljnih ostataka, kao što je kukuruzovina, strnjak, kulture sijane za zelenu gnojidbu i drugo. Malčer može usitnjavati granje do 6 cm u promjeru. Pogodan je za uporabu na velikim površinama i farmama. Kombinacija malčera samo 3m transportne širine jednostavna je za transport.

Plivajuća struktura i prilagodba kuta od ± 15 ° omogućuje kvalitetno malčiranje čitavom radnom širinom. Instalacija čekića u obliku dvostruke spirale omogućava do 24% manji utrošak energije. Malčer je izrađen vrlo robusno, i jednostavan je za održavanje. Dobre strukturne karakteristike i izbor materijala osiguravaju dugotrajnost, čak i u najtežim radnim uvjetima.

Svoj dolazak potvrdite telefonom na 031/626-113 ili 091/519-7524, ili e-mailom na alun.feher@novocommerce.hr


Tagovi

Malčer Prezentacija Ino Brežice Novocommerce John Deere Traktor Budimci Koška


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]