Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce
  • 13.09.2013. 10:22

Prezentacija strojeva za malčiranje tvrtke INO

Novocommerce poziva sve zainteresirane na prezentaciju strojeva za malčiranje tvrtke INO iz Brežica

  • 1.461
  • 88
  • 0

Novocommerce organizira prezentaciju strojeva za malčiranje tvrtke INO iz Brežica u Sloveniji, agregatirane s John Deere traktorima. Prezentacija će se održati na polju firme Hana-Vuka d.o.o., uz cestu Budimci - Koška, na izlazu iz Budimaca dana 14. rujna 2013. godine (subota) u 10:00 sati.

Na prezentaciji će biti prikazani slijedeći strojevi

Malčer MKS Plus model 225 priključen na traktor John Deere 5820 (88 KS)

Radni zahvat: 225 cm, potrebna snaga traktora: 80-100 KS

Malčer MKS Plus model 225

Malčer MKS PLUS je profesionalan stroj za intenzivan rad. Upotrebljava se u ratarstvu, voćarstvu i u komunalne namjene. Koristi se za usitnjavanje trave i žbunja na zapuštenim terenima i grana do 6 cm. S njim možemo raditi iza traktora i pored traktora, čistiti nasipe i kanale. Radi pod kutom od - 65º do +90º.

Malčer MKS PLUS možemo koristiti kod malčiranja nasipa u kombinaciji sa prednjim ELITE ili EURO malčerom. Tako radimo u jednom prohodu dvostruku širinu i time štedimo na vremenu i potrošnji energije. Malčer MKS PLUS ima dupli plašt koji se može mijenjati. Zbog reduktora s vanjske strane okvira malčera imamo veći bočni pomak. Raspodjela radnih tijela na rotoru u dvostrukoj spirali štedi potrošnju energije do 15 %.

Malčeri EURO 280 + Duplex 800 priključeni na traktor John Deere 7530 (185 KS)

Radni zahvat: 790 cm, potrebna snaga traktora: 170-200 KS

Malčeri EURO 280 + DUPLEX 800

Profesionalni hidraulično sklopivi stroj za kvalitetno malčiranje širokog raspona biljaka i biljnih ostataka, kao što je kukuruzovina, strnjak, kulture sijane za zelenu gnojidbu i drugo. Malčer može usitnjavati granje do 6 cm u promjeru. Pogodan je za uporabu na velikim površinama i farmama. Kombinacija malčera samo 3m transportne širine jednostavna je za transport.

Plivajuća struktura i prilagodba kuta od ± 15 ° omogućuje kvalitetno malčiranje čitavom radnom širinom. Instalacija čekića u obliku dvostruke spirale omogućava do 24% manji utrošak energije. Malčer je izrađen vrlo robusno, i jednostavan je za održavanje. Dobre strukturne karakteristike i izbor materijala osiguravaju dugotrajnost, čak i u najtežim radnim uvjetima.

Svoj dolazak potvrdite telefonom na 031/626-113 ili 091/519-7524, ili e-mailom na alun.feher@novocommerce.hr


Tagovi

Malčer Prezentacija Ino Brežice Novocommerce John Deere Traktor Budimci Koška


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)