Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Se-kra d.o.o.
  • 19.06.2014. 09:00

Predstavljeni Kubota traktori i Tortella kopač

Tvrtka Se-kra d.o.o. proizvođačima predstavila Kubota traktore, poznate po svojoj pokretnosti i snazi, kao i Tortella kopač, najbolji u klasi kopača.

  • 677
  • 59
  • 0

Se-kra d.o.o. iz Sesvetskog Kraljevca 2009. godine postaju generalni uvoznici i distributeri traktora i kosilica Kubota, istoimene tvrtke iz Osake, poznatih po svojoj kvaliteti i izdržljivosti. Dizajnirani su da zadovolje razne potrebe rada, imaju širok spektar mogućnosti koje pružaju snagu, kvalitetu i performanse očekivane od korisnika.

Kako bi se proizvođači i sami uvjerili u stvarnu kvalitetu ovih strojeva, tvrtka Se-kra d.o.o., 07. lipnja 2014. godine, održala je prezentaciju Kubota traktora i Tortella kopača na posjedu OPG Štikavac, Otok Nartski. Predstavljeni su idući strojevi:

Kubota traktor B3030 traktor je iz serije B30 kompaktnih traktora s dizel motorima koja garantira vrhunsku kvalitetu i širok spektar poslova koje mogu obaviti. Pogodni su za košnju, a imaju i kabinu opremljenu klima uređajem kako bi olakšali ljetne i zimske uvjete rada.

Kubota traktori

Dostupni su i bez kabine. Osim ove opreme, imaju i prednja svjetla visokih performansi kako bi poboljšali vidljivost u mraku. Garancija na B seriju iznosi 2 godine ili 2000 radnih sati. Prilikom prezentacije, na Kubota traktor B3030 priključena je IMT freza radne širine 1.85m, a iskazanu snagu potvrđuje činjenica da je traktor nakon prezentacije prodan.

Traktor B1820 dolazi iz serije B20, serije kompaktnih, upravljivih, okretnih i profitabilnih traktora za ovu klasu. Odlikuju se performansama, pouzdanošću i okretnošću te sadrže visoki okretni moment, agregat niske potrošnje, prikladne operacije i napredni dizajn. Ovi traktori su napravljeni za rad u vrtovima te na farmama. Mali traktori velike snage, okretni i brzi s osjetljivim servo volanom.

Predstavljen i Tortella kopač

Na prezentaciji je predstavljen i Tortella kopač 005.130 koji se odlikuje 3-brzinskim prijenosom i pokazao se kao iznimno dobar stroj velikog radnog učinka. Jedinstvene mogućnosti u usporedbi sa kopačima drugih proizvođača su promjena pojedinačne lopate i podmazivanje mašću - nema potrebe za rastavljanjem kompletne osovine, a podmazivanje mašću umjesto uljem uvelike bolje spriječava unos prljavštine. Da je ovaj kopač najbolji u klasi i dosljedan ovim opisima kvalitete, dokazuje činjenica da je, odmah po završetku prezentacije, Tortella kopač prodan. Pogledajte video u prilogu i uvjerite se i sami.

Kako je to sve uživo izgledalo, pogledajte u našoj galeriji fotografija, a kako biste pravovremeno saznali za nova događanja i prezentacije tvrtke Se-kra d.o.o., pratite njihovu web i Facebook stranicu.


Fotoprilog


Tagovi

Se-kra d.o.o. OPG Štikavac Traktori Kubota Osaka Tortella kopač Garancija kvalitete IMT freza Prezentacija Kubota traktora


Partner

Se-kra d.o.o.

Sesvetski Kraljevec, Hrvatska
tel: 01 / 2047 - 888, e-mail: se-kra@se-kra.hr web: http://www.se-kra.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo