Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 16.07.2013.

Predstavite se na 6. Agro arci

Vodeći sajam inovacija u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, Agro Arca ove će se godine održati od 30. kolovoza do 1. rujna u samom srcu Jadrana, Biogradu na Moru, a zainteresirani izlagači prijaviti se mogu do 19. kolovoza ove godine.

  • 407
  • 19
  • 0

Šesti po redu Međunarodni sajam inovacija, eko ideja, proizvoda i tehnologija u poljoprivredi i prehrambenoj industriji ove će godine prvi puta na Jadranu okupiti oko 300 izlagača iz svih krajeva Hrvatske te izlagače iz Irana, Rusije, Poljske, Mađarske, Rumunjske, Makedonije, Švedske, Slovenije, BiH i drugih zemalja, a očekuje se i rekordan broj posjetitelja.

Najnovije ideje, proizvodi, inovacije i tehnologija hrvatskih i stranih inovatora, poduzetnika, obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava bit će predstavljeni na više od 1000 kvadratnih metara izložbenog prostora u dvorani biogradske osnovne škole, a uz službeni prodajno-izložbeni sajam organizatori Udruga inovatora Hrvatske, Biograd i Turistička zajednica grada Biograda pripremaju bogati gastronomski i zabavni program te stručna predavanja i skupove o aktualnim temama iz područja poljoprivrede i proizvodnje hrane

Sajam Agro Arca

"Organizacijom sajma Agro Arca 2013 želimo pružiti mogućnost svim sudionicima da na jednom mjestu predstave svoju inovativnost i kreativnost kao i dosege u inoviranju proizvodnje i prerade hrane. Prigoda je to i poslovnim ljudima iz Hrvatske i inozemstva da se upoznaju s jednim dijelom najnovijih dostignuća u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, te s dostignućima na području ekološke i tradicionalne proizvodnje hrane" - rekao je glavni tajnik Udruge inovatora Hrvatske Vojislav Raušević dodajući kako su jedna od ključnih tema ovogodišnjeg sajma obnovljivi izvori energije.

Iz Udruge inovatora Hrvatske pozivaju inovatore, poljoprivrednike, poduzetnike i obrtnike iz svih krajeva Hrvatske da u jednom od najljepših jadranskih turističkih odredišta, Biogradu na Moru pokažu svoje inovacije, proizvode i usluge u poljoprivredi i prehrambenoj industriji. Prijave za izlagače bit će otvorene do 19. kolovoza ove godine.

Prijaviti svoje sudjelovanje na Agro Arci možete putem slijedeće poveznice - Prijava izlagača


Tagovi

Agro Arca Sajam Inovacije Biograd na moru Prerada hrane

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]