Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam mehanizacije
  • 09.12.2014. 13:00

Predavanje o Mjerama na kućnom sajmu!

Osim Kućnog sajma na kojemu će se moći pogledati cijeli prodajni asortiman, tvrtka Grapak organizirala je i predavanje o ruralnim mjerama gdje će zainteresirani moći saznati sve o prijavama na iste!

  • 897
  • 154
  • 0

Ovo hladno i tmurno vrijeme gotovo da je ispraznilo njive, a mehanizacija spremno čeka iduću sezonu. No ako razmišljate o novom traktoru, prskalici ili možda sijačici, u nedjelju 14.12.2014., u razdoblju od 09:00 do 16:00 sati, firma Grapak otvara vrata Kućnog sajma u svom novootvorenom objektu na adresi Mavra Schlengera 5, Gornji Kneginec, 42204 Turčin.

Na sajmu ćete moći pogledati cijeli njihov prodajni asortiman, a kako ova tvrtka danas zastupa više od 30, uglavnom inozemnih proizvođača, svakako ćete imati što za vidjeti! Također je organizirano i predavanje o nadolazećim EAFRD fondovima na kojemu ćete moći pitati sve što vas interesira o prijavama na Mjere ruralnog razvoja!

Vožnja Massey Fergusonom!

Massey Ferguson traktori

Kako bi vam što bolje približili kvalitetu jedne od poljoprivrednicima najomiljenije marke traktora, Grapak će organizirati probne vožnje svih Massey Ferguson serija traktora! U prodajnom asortimanu imaju serije 3600, 5600, 6600, 7600 te 8600. Ovi jednostavni, ali impresivni traktori daju beskompromisan učinak pa ukoliko razmišljate o jednom, posjetite Grapak Kućni sajam i provozajte se MF-om!

Noviteti u ponudi

Kako je tvrtka Grapak zastupnik za velik broj proizvođača, osim traktora, na Kućnom sajmu prikazati će i širok spektar mehanizacije i ostale poljoprivredne opreme, a popis je toliko dug da na sajmu nećete znati gdje gledati:

  • MATERMACC sijačice i kultivatori
  • sustavi za navodnjavanje: BAUER rolomati , AKPLAS sustavi cijevi s raspršivačima, COGEM motorne pumpe - agregati

Novo u ponudi tvrtke Grapak - JUZUAK sustavi za navodnjavanje kukuruza!

  • CEMO spremnici za gorivo
  • BRANTNER prikolice
  • VICON prskalice
  • GRIMME tehnika - dvoredni kombajn SE 260, sadilica GL 430, usipni bunker RH 16-40, ogrtač GH4
  • HOLARAS - razbacivač silaže i malčer za luk
  • WIFO - okretači drvenih sanduka i utovarne žlice
  • KROLL - mobilni grijači skladišta i radionica
  • HAUER utovarivači, priključci za utovarivače, prednje hidraulike, komunalna tehnika - ralice za snijeg
  • JEANTILL - sitnilica slame
  • SIPMA balirke, omatači bala, linija za sijeno, razbacivači umjetnog gnojiva, prikolice za silažu, cisterne, freze za snijeg, kardanska vratila
  • REGENT plugovi
  • ALPEGO rotodrljače i podrivači

Moguće je uz Europske fondove!

Matermacc sijačica

Iz tvrtke Grapak svjesni su financijske situacije naših poljoprivrednika, ali uskoro će na raspolaganju biti fondovi ruralnog razvoja koji će biti dostupni na korištenje poljoprivrednim organizacijama, udrugama i sindikatima, udrugama za zaštitu okoliša, organizacijama koje pružaju usluge u kulturi zajednice, uključujući medije, udrugama žena, poljoprivrednicima, šumarima i mladima.

Jedna od zasigurno najzanimljivijih mjera biti će Mjera 4 - Ulaganja u fizičku imovinu uz koju će biti moguća i kupovina mehanizacije. Kako bi što bolje informirali klijente o nadolazećim fondovima i njihovim mogućnostima, tvrtka Grapak na dan Kućnog sajma organizira predavanje ovlaštenih konzultanata, u suradnji sa Razvojnom agencijom Sjever - DAN d.o.o. Predavanje će se održati tu nedjelju u 10:00 sati, a ukoliko se planirate prijaviti na neku od Mjera, svakako dođite poslušati predavačicu Biserku Zamostni i saznajte sve što vas interesira. Također, više o mjerama i nadolazećem natječaju možete pročitati i u našem članku Najavljeni natječaji ruralnog razvoja.

Savjet stručnog osoblja

Osim prodaje mehanizacije, tvrtka Grapak pruža kompletnu uslugu od savjetovanja do realizacije: individualno planiranje investicije u strojeve i uređaje za pojedino gospodarstvo prema njegovim potrebama, nabavku i puštanje u rad kupljenih strojeva, edukaciju o njihovoj uporabi te održavanje i servisiranje cjelokupnih pogona.

14. prosinca posjetite Grapak Kućni sajam, pogledajte njihov asortiman, dobijte koristan savjet i isplanirajte svoju prijavu na ruralne mjere! U prilogu ispod teksta pronaći ćete pozivnicu sa svim informacijama!


Dokumenti


Tagovi

Massey Ferguson traktori EAFRD fondovi Grapak d.o.o. Kućni sajam mehanizacije Sajam poljoprivredne mehanizacije Matermacc sijačice Predavanje o ruralnim mjerama Ruralne mjere Razvojna agencija sjever Dan d.o.o. Biserka Zamostni


Partner

Grapak d.o.o.

Mavra Schlengera 5, Gornji Kneginec, Hrvatska
tel: +385 (0)42 209 236, e-mail: prodaja@grapak.com web: http://grapak.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]