Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Predavanje
  • 26.05.2016. 15:00

Predavanje o branju samoniklog bilja u Puli

Predavanje o branju i sakupljanju samoniklog bilja u Istri će se održati 27. svibnja 2016. u Sveučilišnoj knjižnici u Puli u 18 sati.

Foto: Zelena knjižnica
  • 638
  • 68
  • 0

Društvo bibliotekara Istre i Sveučilišna knjižnica pozivaju vas na predavanje o branju i sakupljanju samoniklog bilja u Istri koje će se u sklopu Zelene knjižnice održati 27. svibnja 2016. u Sveučilišnoj knjižnici u Puli u 18 sati.

Ovu zanimljivu temu predstaviti će voditelj i autor serijala "Lovac na bilje" Anton Rudan, poznat i kao Šumski kuhar. Rudan 20 godina bere samoniklo bilje i koristi ga u prehrani, autor je knjige Kuharica samoniklog bilja, organizira predavanja i festivale na temu zdravog života te snima uređuje i vodi serijal "Lovac na bilje". Vlasnik je i restorana Šumski bistro u kojem se pripremaju jela od samoniklog bilja i konoplje.

Anton Rudan će 28. svibnja od 10 do 16 sati održati i radionicu branja biljaka u prirodi te kulinarsku radionicu na kojoj će se skuhati ubrano. Radit će se varivo sa samoniklim biljem i zelene lepinje. Poželjno je da polaznici radionice odslušaju predavanje na temu sakupljanja bilja koje je besplatno.

Uobičajena cijena radionice je 400 kuna, no svi koji se prijave na zelenaknjiznica@gmail.com do 25.5.2016. godine ostvaruju popust te cijena iznosi 150 kuna.

Foto: Zelena knjižnica


Tagovi

Predavanje Samoniklo bilje Zelena knjižnica Anton Rudan Radionica


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!