Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Centar dr. Rudolfa Steinera
  • 14.02.2018. 13:30

Predavanja o biodinamičkoj poljoprivrednoj proizvodnji u Varaždinu

Nastavljaju se besplatne edukacije u organizaciji Centra dr. Rudolfa Steinera i Varaždinske županije.

  • 162
  • 20
  • 0

Centar dr. Rudolfa Steinera iz Donjeg Kraljevca u suradnji s Varaždinskom županijom nastavlja s provođenjem edukacija. Kako najavljuju, nova predavanja održat će se u ponedjeljak, 19. veljače 2018., od 14 do 17 sati u Županijskoj palači u Varaždinu.

Prvo predavanje održat će Amalka Vukelić, stručna suradnica Centra. Koji je značaj humusa, kako utjecati na količinu humusa u tlu, koji je njegov značaj u proizvodnji buče te kako stvoriti optimalne uvjete za sjetvu buče, zainteresirani će doznati od inženjerke agronomije koja je iz Zagreba preselila u Lužan Biškupečki, gdje se bavi upravo biodinamičkom poljoprivredom.

Ravnateljica Centra mr. sc. Dijana Posavec govorit će o tome što je sjetveni priručnik, od čega se sastoji te kako se i na koji način primjenjuje. Edukacija je besplatna, a svi zainteresirani prijaviti se mogu na broj telefona 040/655-612 ili na e-mail [email protected].

Foto: Bigstockphoto/Gajus


Tagovi

Biodinamika Centar dr. Rudolfa Steinera Predavanja Humus Sjetveni priručnik


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#wineandwalk 2022. u predivnoj Baranji 🍷🤗🌽