• Centar dr. Rudolfa Steinera
  • 14.02.2018. 13:30

Predavanja o biodinamičkoj poljoprivrednoj proizvodnji u Varaždinu

Nastavljaju se besplatne edukacije u organizaciji Centra dr. Rudolfa Steinera i Varaždinske županije.

  • 143
  • 20
  • 0

Centar dr. Rudolfa Steinera iz Donjeg Kraljevca u suradnji s Varaždinskom županijom nastavlja s provođenjem edukacija. Kako najavljuju, nova predavanja održat će se u ponedjeljak, 19. veljače 2018., od 14 do 17 sati u Županijskoj palači u Varaždinu.

Prvo predavanje održat će Amalka Vukelić, stručna suradnica Centra. Koji je značaj humusa, kako utjecati na količinu humusa u tlu, koji je njegov značaj u proizvodnji buče te kako stvoriti optimalne uvjete za sjetvu buče, zainteresirani će doznati od inženjerke agronomije koja je iz Zagreba preselila u Lužan Biškupečki, gdje se bavi upravo biodinamičkom poljoprivredom.

Ravnateljica Centra mr. sc. Dijana Posavec govorit će o tome što je sjetveni priručnik, od čega se sastoji te kako se i na koji način primjenjuje. Edukacija je besplatna, a svi zainteresirani prijaviti se mogu na broj telefona 040/655-612 ili na e-mail info@centar-rudolf-steiner.com.

Foto: Bigstockphoto/Gajus


Tagovi

Biodinamika Centar dr. Rudolfa Steinera Predavanja Humus Sjetveni priručnik


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi