Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo
  • 09.12.2022. 13:30
  • Virovitičko-podravska, Virovitica

Poznat novi termin sajma Viroexpo 2023.

Direktor Viroexpa, Bojan Mijok kaže da su kod izbora termina održavanja ispunili želje izlagača.

Foto: Jozo Radišić
  • 1.635
  • 98
  • 1

Poznat je novi termin održavanja 26. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023.

"Iako se prvotno nagađalo da bi se trebao održati u ožujku, osluškujući i poštujući želje naših izlagača, Viroexpo 2023. održat će se u Virovitici od 17. do 19. veljače 2023. godine" , naglasio je direktor tog sajma, Bojan Mijok.

Bit će to 26. izdanje najznačajnijeg gospodarskog sajma na ovom području koji se "vraća" u svoj ustaljeni zimsko-proljetni termin. Podsjetio je, pritom, da su prošlo, 25. izdanje, održano u rujnu, organizirali nakon dvoipolgodišnje pauze.

"Željeli smo nastaviti kontinuitet sajmovanja, pritom potaknuti gospodarstvo nakon dvogodišnje pauze zbog koronavirusa, ali i iz razloga jer smo prema onim izlagačima, koji su uplatili svoj dolazak još 2020. godine, kada je zbog pandemije prvi put bio odgođen, to bili dužni napraviti", pojasnio je Mijok dodavši da su pripreme za sajam u 2023. godini već počele.

Otvoren je 25. Viroexpo - predstavlja se 460 izlagača

Inače, prema rezultatima ankete koju je provela Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Virovitica u vrijeme 25. Viroexpa, 91,9 posto izlagača s ovogodišnjeg sajma svoj je nastup ocijenilo iznimno zadovoljnim, odnosno ocjenama vrlo dobar i odličan.

Njih 89,2 posto je ostvarilo poslovne kontakte s novim i postojećim poslovnim partnerima. Osim toga, 86,5 posto anketiranih iskazalo je interes za nastupom na 26. Viroexpu. Naime, izlagači su sugerirali organizatorima da se sajam vrati u svoje "prvotno vrijeme" odnosno u "zimu/proljeće".

Organizatori i pokrovitelji sajma već godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.


Tagovi

Viroexpo Bojan Mijok Termin Sajam


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr