• Poslovni susreti
  • 24.04.2016. 10:30

Poslovni susreti na Novosadskom sajmu!

Poslovni susreti u sklopu Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu, [email protected]!

  • 748
  • 37
  • 0

EEN mreža ŽK Osijek poziva osječko-baranjske tvrtke da se prijave na poslovne razgovore [email protected] koji će se održati 16. svibnja u sklopu Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu.

Poslovne susrete organizira Europska poduzetnička mreža Srbije - Privredna komora Srbije i Poslovni inkubator Novi Sad, u suradnji s Novosadskim sajmom i Talijanskom trgovinskom agencijom.

Poslovni susreti proizvođača i trgovaca

[email protected] je namijenjen prvenstveno proizvođačima i trgovcima hrane i pića, ali je otvoren i za povezane sektore poput: poljoprivredne mehanizacije, gnojivo i zaštita bilja, pakiranje proizvoda/ambalaža, poljoprivreda kao izvor obnovljivih izvora energije, oprema za proizvodnju i preradu hrane, istraživanja i inovativne tehnologije u poljoprivredi, itd.

Međunarodni poslovni susreti pružaju dodatnu potporu tvrtkama kako bi pronašle međunarodne partnere na sajmu.

Nije kasno za prijavu

Sudjelovanje na poslovnim susretima za članice EEN mreže je besplatno, a registrirati se možete online putem sljedećeg linka. Rok za prijavu je 8. svibnja 2016., a poslovne sastanke s prijavljenim tvrtkama možete zakazati do 10. svibnja.

Za sva pitanja možete kontaktirati: ŽK Osijek, Odsjek za međunarodne poslove/Europska poduzetnička mreža - kontakt osoba, Ivana Erak, tel: 223 852, e-pošta: [email protected]


Tagovi

Poslovni susreti ŽK Osijek Novosadski sajam


Autorica

Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Razmišljam o mom šipku i kako bi ga, kad sazrije, očistio. Nema savjeta na youtubu :-)