Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poslovni susreti
  • 24.04.2016. 10:30

Poslovni susreti na Novosadskom sajmu!

Poslovni susreti u sklopu Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu, B2B@NSFair!

  • 781
  • 37
  • 0

EEN mreža ŽK Osijek poziva osječko-baranjske tvrtke da se prijave na poslovne razgovore B2B@NSFair koji će se održati 16. svibnja u sklopu Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu.

Poslovne susrete organizira Europska poduzetnička mreža Srbije - Privredna komora Srbije i Poslovni inkubator Novi Sad, u suradnji s Novosadskim sajmom i Talijanskom trgovinskom agencijom.

Poslovni susreti proizvođača i trgovaca

AgroB2B@NSFair je namijenjen prvenstveno proizvođačima i trgovcima hrane i pića, ali je otvoren i za povezane sektore poput: poljoprivredne mehanizacije, gnojivo i zaštita bilja, pakiranje proizvoda/ambalaža, poljoprivreda kao izvor obnovljivih izvora energije, oprema za proizvodnju i preradu hrane, istraživanja i inovativne tehnologije u poljoprivredi, itd.

Međunarodni poslovni susreti pružaju dodatnu potporu tvrtkama kako bi pronašle međunarodne partnere na sajmu.

Nije kasno za prijavu

Sudjelovanje na poslovnim susretima za članice EEN mreže je besplatno, a registrirati se možete online putem sljedećeg linka. Rok za prijavu je 8. svibnja 2016., a poslovne sastanke s prijavljenim tvrtkama možete zakazati do 10. svibnja.

Za sva pitanja možete kontaktirati: ŽK Osijek, Odsjek za međunarodne poslove/Europska poduzetnička mreža - kontakt osoba, Ivana Erak, tel: 223 852, e-pošta: ierak@hgk.hr.


Tagovi

Poslovni susreti ŽK Osijek Novosadski sajam


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Imamo pobjednike natječaja #RuralFoto! Čitatelji Agrokluba iz tri države izabrali su najbolje ruralne fotografije u kategorijama proizvodnja, selo, životinje i priroda, a ovo su autori koji stoje iza njih kojima su nagrade uručene na konfer... Više [+]