Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gast - Expo 2015.
  • 26.12.2014. 09:00

Posjetite Sajam okusa u Sloveniji

Sajam okusa jedini je profesionalni sajam ovakve vrste u Sloveniji. Održava se svake godine i unatoč recesiji, diktira trendove u ugostiteljstvu.

  • 155
  • 11
  • 0

Međunarodni sajam okusa - Gast Expo, po 9. će put predstaviti najnovije gastronomske trendove iz područja slastičarstva, sladoledarstva, pekarstva, vinarstva te ugostiteljsko-hoteljerske opreme.

Sajam će se održati od 28. do 31. siječnja 2015. godine u Ljubljani, a posjetitelji će moći uživati u izložbama hrane, vina i ostalih alkoholnih pića, sladoleda, slastičarskih i pekarskih proizvoda, tjestenina i pizza, slow fooda i fast food-a, kave, čaja i drugih bezalkoholnih pića te ugostiteljskih strojeva i opreme.

Svake godine domaće i inozemne tvrtke putem sajma otvaraju nova tržišta i pronalaze nove kupce, a Sajam okusa jedini je profesionalni sajam ovakve vrste u Sloveniji. Održava se svake godine i unatoč recesiji, diktira trendove u ugostiteljstvu. Najčešći su posjetitelji slovenci, ali i profesionalci iz susjednih zemalja poput Austrije, Italije, Mađarske i Hrvatske te ostalih zemalja bivše Jugoslavije. Organizatori i ove godine očekuju više od 25.000 posjetitelja.


Tagovi

Gast Expo Sajam okusa Profesionalni sajam Gastronomski trendovi Vina Pekarski proizvodi Izložba hrane Slow food Ugostiteljski strojevi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]