Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pro-eco na Maslina Split
  • 18.02.2015. 16:30

Posjetite predavanje: Kako suzbiti štetnike masline?

Tvrtka Pro-eco će na sajmu Maslina održati predavanje o biološkom suzbijanja štetnika na maslini. Posjetite ih i zatražite stručni savjet!

  • 1.257
  • 96
  • 0

21. i 22. veljače 2015. godine, u splitskom hotelu Zagreb, u organizaciji Saveza maslinara i uljara Splitsko-dalmatinske županije, a pod pokroviteljstvom predsjednika RH, Hrvatske Vlade, Splitsko-dalmatinske županije i grada Splita održati će se 12. međunarodna manifestacija maslinara Mediterana pod nazivom "Maslina Split 2015.".

Na sajmu će svoj štand imati i tvrtka Pro-eco čiji su stručnjaci vođeni idejom i željom za promicanjem ekološkog načina proizvodnje. Kako bi prednosti ovih sredstava približili hrvatskom tržištu, njihov stručni tim u suradnji s agronomima Ilse i Biofe potrošačima pruža besplatnu podršku, savjetovanja i edukacije.

Tvrtka Pro-eco poziva sve korisnike njihovih proizvoda, ali i ostale posjetitelje Masline, da dođu poslušati predavanje njihovih stručnjaka agronoma na temu Biološko suzbijanje štetnika na maslini.

Kako u svim granama poljoprivrede, i u maslinarstvu se posljednjih godina bilježi sve veći broj ekoloških proizvođača.

Poznate su prednosti ekološkog ili organskog uzgoja - čuva se plodnost tla, kvaliteta vode, smanjuju se nitrati u tlu, energija se racionalnije koristi. Osim toga, eko uzgoj čuva biološku i genetsku raznovrsnost i proizvodi kvalitetne i zdrave kulture bez ostataka rezidua pesticida i štetnih tvari. Gnojidbom organskim gnojivima u ekološkom maslinarstvu, osim osiguranja potrebnih hranjiva, održava se povoljna i stabilna struktura tla i potiče se mikrobiološka aktivnost. Više o ovoj temi poslušajte na Pro-eco predavanju na sajmu Maslina i zatražite od njih stručni savjet!

Posjetitelji sajma će moći prisustvovati i izložbi opreme i sredstava za uzgoj maslina i proizvodnju maslinovog ulja. Stručnjaci – senzorski analitičari, gastronomi i nutricionisti pobrinut će se za vođenu degustaciju domaćih sortnih ekstra djevičanskih maslinovih ulja.


Fotoprilog


Tagovi

Pro-eco Ekološki uzgoj masline Maslina Split 2015 Sajam Maslina Biološko suzbijanje štetnika Štetnici masline


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pužići pojeli trećinu blitve
Ne slute da će za koji dan minus
Nisam ih spašavala

Vrtni haiku, 18.1.2023.