Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Patent Co.
  • 27.03.2019. 09:00

Posjetite Patent Co. u Gudovcu i ostvarite sajamski popust!

Uz prezentaciju novosti iz područja hranidbe životinja, brojne savjete i ugodno druženje s menadžerima i distributerima, očekuje vas i sajamska akcija Patent Co. proizvoda.

Foto: Depositphotos/exinocactus
  • 1.301
  • 122
  • 0

Tvrtka Patent Co., koja nastoji ići u korak s najsuvremenijim tehnologijama kontinuirano unoseći inovacije u tehnološki proces proizvodnje hrane za životinje i dodataka hrani za životinje, je za sve posjetitelje 22. Proljetnog bjelovarskog sajma pripremila akciju jednog dijela asortimana.

Posjetite njihov izložbeni prostor na ulazu u sajamsku dvoranu 2. 

Kao društvo koje je već više od 20 godina prisutno na tržištu, Patent Co. teži inovativnosti i stalnom unaprjeđenju, a sve u cilju što boljih rezultata farmera koji koriste Patent Co. proizvode.

Društvo Patent Co. razvija i kontrolira proizvode na vlastitoj Edufarmi. Pored istraživačkog koncepta Edufarma je osmišljena i izgrađena za pružanje usluge edukacije i suvremene proizvodnje svinja. Program obrazovanja farmera je osmišljen u 6 modula i time Edufarm kao istraživačko-edukativni centar pruža farmerima jedinstven program obrazovanja u regiji.

Prijavite se kod Patent Co. savjetnika putem e-pošte: info.hr@patent-co.com

Uz prezentaciju novosti iz područja hranidbe životinja, brojne savjete i ugodno druženje s menadžerima i distributerima očekuje vas i sajamska akcija Patent Co. proizvoda.

Posjetite ih u periodu od 29.-31.03.2019. na izložbenom prostoru na ulazu u sajamsku dvoranu 2. Vidimo se!


Tagovi

Patent Co. Mišićevo Edufarm Hranidba životinja Stočna hrana Gudovac Bjelovarski sajam Sajamska akcija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]