Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Flora Trade Show
  • 15.09.2015. 11:15

Posjetite natjecanje cvjećara i kreativne radionice

Na nadolazećem međunarodnom sajmu cvjećarstva pogledajte natjecanje profesionalnih cvjećara te sudjelujte na radionicama!

Foto: depositphotos, pressmaster
  • 504
  • 107
  • 0

Uskoro svoja vrata otvara prvo izdanje međunarodnog sajma hortikulture, cvjećarstva i uređenja okoliša, Flora Trade Show. Sajam se održava od 23. do 25. rujna u Riminiju, Italija, na Rimini Fiera sajamskom prostoru, u halama A1 do A3, a biti će otvoren svaki dan od 9:30 do 18:30 sati.

Zelene tehnologije i održivi razvoj kao ključni element

Rimini Fiera će u dane sajma biti preobražen u mjesto gdje će zelenilo dominirati u dinamičnim formama. Posjetitelje očekuju skulpture, bazeni i arhitektonski elementi od cvijeća, a za taj projekt odgovoran je Studio Angelo Grassi koji želi prezentirati veliki talijanski stilski vrt, ali uz geometrijsku podjelu prostora koja će savršeno naglasiti rasadnik tvrtke odnosno raznolikost sadnog materijala.

Niz aktivnosti i interaktivnih ruta će posjetitelje voditi do izložbi, seminara, radionica, natjecanja te edukativnih aktivnosti raznih profesija. Priroda, krajobraz, zaštita okoliša, zelene tehnologije i održivi razvoj će biti neke od glavnih tema ovog sajma, a sve u svrhu promicanja ovog događaja kao onoga koji može posjetiteljima i profesionalcima pokazati inovativni razvoj sektora cvjećarstva.

Natjecanje cvjećara profesionalaca i radionice

Natjecanje među profesionalcima u cvjetnom aranžiranju i stiliziranju, od baroknih do renesansnih i neoklasičnih stilova, održati će se u sklopu nadolazećeg sajma. Posjetitelji će pratiti rješavanje izazova stavljenih pred najbolje nacionalne i međunarodne cvjećare, a sve će započeti u srijedu, 23. rujna, u Demo prostoru hale C3. Natjecanje pod imenom Dekorativni kup organiziran je u suradnji sa glavnim nacionalnim cvjećarskim školama.

Osim natjecanja, drugi dan sajma, 24. rujna, održati će se dvije radionice na kojima će se pokazati karakteristike raznih stilova aranžiranja: kombinacije boja, elegancija, čiste linije, teatralnost, emocije, senzualnost i kreativnost. Za sudjelovanje na radionicama javite se na e-mail adresu: l.bianchi@riminifiera.it

Foto: depositphotos, pressmaster


Tagovi

Flora Trade Show Rimini Italija Rimini Fiera Sajam hortikulture Sajam cvjećarstva Sajam uređenja okoliša Uređenje okoliša Stilski vrt Talijanski vrt Natjecanje cvjećara Održivi razvoj

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]