Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • MESAP
  • 28.10.2014. 17:00

Posjetite Mesap Jesen!

Na ovogodišnjoj manifestaciji Mesap Jesen 2014. predstavit će se gospodarstvenici i udruge iz nekoliko gospodarskih grana, a održat će se i Sajam ekologije i zdrave prehrane.

  • 212
  • 14
  • 0

U organizaciji Međimurskog sajma poduzetništva MESAP na istoimenom sajamskom prostoru u Nedelišću od 14. do 16. studenog 2014. godine, održat će se sajamska manifestacija Mesap Jesen 2014., koja će po osmi put predstaviti gospodarstvenike i udruge iz nekoliko gospodarskih grana.

Iz područja poljoprivrede bit će zastupljeni izlagači poljomehanizacije, opreme za farme, sjemenske robe, stočne hrane, opreme za voćarsto i vinogradarstvo, opreme za podrumarstvo, uzgajivači sadnica, proizvođači i distributeri sustava za navodnjavanje, staklenika i plastenika.

Prehranu će predstaviti proizvođači mesa i mlijeka, povrća i voća, pekari, konditori, vinari i brojni drugi. Osim toga, ovom će prilikom biti predstavljena i komunalna oprema i oprema za horitikulturno uređenje te uvijek aktualni obnovljivi izvori energije poput energije sunca, vjetra, bio plina na farmamam i sl. U sklopu manifestacije Mesap Jesen 2014. održat će se i Sajam ekologije i zdrave prehrane.

Na prošlogodišnjem sajmu predstavilo se sedamdesetak izlagača među kojima su bli i izlagači iz Slovenije – Središća ob Dravi, Žalca, Ljutomera, Maribora, Slovenske Bistrice. Ulaskom Hrvatske u EU uklonjene su brojne barijere nastupa iznozemnih izlagača, pa je prošle godine zabilježen veliki interes slovenskih izlagača. A svoj interes pokazali su i slavonski izlagači koje su zastupali izlagači iz Donjeg Miholjca, Đakova, Vinkovaca i Slatine, a organizatori se nadaju da će se taj trend nastaviti i u budućnosti.

Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti putem prijavnice koja se nalazi u prilogu članka, a najkasnije do 04. studenog 2014. godine.


Dokumenti


Tagovi

MESAP jesen Međimurski sajam poduzetništva Poljoprivreda Poljomehanizacija Sjemenska roba Stočna hrana Sustavi za navodnjavanje Sadnice Sajam ekologije i zdrave prehrane Voće i povrće Meso Mlijeko Pekari Konditori Obnovljivi izvori energije

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić