Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival maslina
  • 09.09.2017. 13:30

Posjetite 3. Festival maslina u Zagrebu

Cilj Festivala je educirati građane Zagreba i druge posjetitelje o nutritivnoj i zdravstvenoj vrijednosti maslinova ulja i proizvoda od maslina.

Foto: zagreboliveinstitute.hr
  • 470
  • 26
  • 0

Na Zagrebačkom velesajmu će se od 23. do 25. veljače 2018., održati 3. Festival maslina u Zagrebu. Vrijeme održavanje je u istom terminu kada i renomirani sajmovi Nautika i Hotel&Gastroteh.

Festival će se održavati u Kongresnom centru ZV-a, a svečana večera će biti u Gastro-Globusu. Program i sadržaj Festivala će biti bogatiji od prethodnog, tako da se očekuje vrlo veliki odaziv zainteresiranih, kako maslinara i drugih izlagača, tako i građana.

Festivala maslina u Zagrebu je manifestacija čiji je koncept u prethodna dva izdanja vrlo dobro prihvaćen. Cilj Festivala je educirati građane Zagreba i druge posjetitelje o nutritivnoj i zdravstvenoj vrijednosti maslinova ulja i proizvoda od maslina.

Održat će se i Stručno skup

Drugo, upozoriti na kvalitetu hrvatskih maslinovih ulja, organiziranjem ocjenjivanja ulja (senzorska analiza, panel ocjenjivača) i organiziranjem prodajne izložbe. Na izložbi i ocjenjivanju će sudjelovati maslinari iz cijele Hrvatske i nekoliko susjednih zemalja. U sklopu Festivala bit će održan Stručni skup, kako za maslinare, tako i za širu publiku. Taj dio festivala je u dosadašnja dva izdanjaizazvao vrlo veliki interes. Također, organiziranjem vođenih degustacija ukazuje se publici na dobre karakteristike ulja, ali i na mane, te kako ih prepoznati. I na drugim radionicama publika će naučiti kako proizvesti dobru kremu na bazi maslinova ulja, kako prirediti ukusan obrok itd.

Pozivaju se stoga svi zainteresirani da u petak 23. veljače 2018. godine od 14-19 sati, te u subotu i nedjelju 24. i 25. veljače 2018. od 10-19 sati posjete Festival maslina u Zagrebu na Zagrebačkom velesajmu.

Foto: zagreboliveinstitute.hr


Tagovi

Stručni skup Festival maslina Zagreb 2018 Maslinovo ulje


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]