Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Đakovo Expo
  • 21.04.2019. 18:00
  • Osječko-baranjska, Đakovo

Posjetite 11. Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo

Na 11. Đakovo Expo-u bit će izložena poljoprivredna oprema i mehanizacija te prikazana izložba teladi "Bambino kup" uz nastup malih farmera - djece naših uzgajivača goveda.

Foto: Facebook/Grad Đakovo
  • 543
  • 39
  • 0

Grad Đakovo i Poduzetnički centar Đakovo d.o.o. u suradnji s tvrtkom Univerzal d.o.o. za komunalne djelatnosti i Turističkom zajednicom Grada Đakova ovog proljeća organiziraju već tradicionalni 11. Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo, koji će se održati u petak 10. svibnja i subotu 11. svibnja 2019. godine na lokaciji Državne ergele Đakovo - u zatvorenoj jahaonici i dvorištu Pastuharne, Augusta Šenoe 45, Đakovo na 5.000 četvornih metara sajamskog prostora.

Sajam Đakovo Expo godinama donosi pozitivne rezultate lokalnom gospodarstvu, ima značajan mikroekonomski potencijal koji su prepoznali domaći obrtnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te mali i srednji poduzetnici, a osnovni je cilj manifestacije popularizacija poljoprivrede i sela, tradicijskih i suvremenih obrta, života u ruralnom prostoru i novih mogućnosti. Đakovo Expo nosi potencijal i za razvoj poslovnog i gastroturizma.

Poljoprivredna mehanizacija i Bambino kup

Osim proizvoda obiteljskih gospodarstva, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika i zadrugara, na 11. Đakovo Expo-u bit će izložena poljoprivredna oprema i mehanizacija te prikazana izložba teladi "Bambino kup" uz nastup malih farmera - djece naših uzgajivača goveda. U suradnji s partnerima pripremaju zanimljive radionice i edukacije za poljodjelce koje će voditi stručnjaci određenih profila, a svoj rad će predstaviti i učeničke zadruge prikazom pod nazivom "Malo poduzetništvo". 

"Uočite značaj Sajma Đakovo Expo i priliku za neposrednu promociju, razmotrite sudjelovanje te date vlastiti doprinos manifestaciji i 10. i 11. svibnja budete naši cijenjeni gosti izlagači na đakovačkoj Ergeli", poručuju organizatori.

Za sve detaljnije informacije u vezi izlagačkog prostora obratite se Poduzetničkom centru Đakovo d.o.o. telefonom na broj 031/291-503; 099/359-1692; 099/359-1693 ili pisanim putem na e-mail: info@pcdjakovo.hr

Prijavnicu i opće uvjete izlaganja pronađite u dokumentima ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Đakovo Expo Državna ergele Đakovo Prijava Bambino kup


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]