Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • MGK Federi-Spring
  • 08.10.2014. 17:00

Popust na izradu svih vrsta i veličina opruga!

Tvrtka MGK Federi-Spring poziva vas da posjetite njihov izložbeni prostor na nadolazećem Sajmu mladih poduzetnika u Čakovcu i ostvarite popust na izradu svih vrsta i veličina opruga!

Foto: www.depositphotos.com, uatp
  • 1.803
  • 155
  • 0

11. listopada 2014. godine, na Trgu Republike u Čakovcu, održati će se 2. Sajam mladih poduzetnika i to u razdoblju od 8,00 do 16,00 sati. Cilj Sajma mladih poduzetnika je predstavljanje novih, ali i već postojećih poduzetnika široj javnosti, a jedan od njih je i Marko Kovač iz Goričana, vlasnik MGK Federi-Spring tvrtke, koja svojim klijentima nudi izradu svih vrsta i veličina opruga.

Razne vlačne opruge

Punog naziva Metalna Galanterija Kovač Federi - Spring j.d.o.o. je novoosnovana tvrtka koja se bavi proizvodnjom svih vrsta tlačnih, vlačnih, torzionih opruga i raznih oblika od žice. Ako pak trebate specijalne opruge po nacrtu, oni su ti kojima se trebate obratiti i vaše potrebe biti će ispunjene u najkraćem mogućem roku. Izrađuju i manje količine, čak i po jedan komad.

Opruge ili federi, MGK razumije sve jezike proizvodnje!

Opruga je elastični strojni dio koji pod utjecajem vanjskih sila akumulira energiju te je nakon rasterećenja vrati u obliku potencijalne energije, čitavu ili umanjenu. U praksi se opruge upotrebljavaju za različite namjene, a neke od najčešćih primjera upotrebe su:

  • akumulacija energije (opruge za pogon mehanizma u satu i u igračkama),
  • prigušivanje udaraca i vibracija (torzijske opruge u cestovnim vozilima)
  • kao povratni elementi (opruge u ventilima, spojkama, mjernim instrumentima)
  • mjerenje sila (vaga s oprugom)
  • raspodjela sila (oruđa za učvršćivanje)
  • opruge za zatezanje
Razne tlačne opruge

MGK Federi-Spring tako u svojoj ponudi ima izradu svih vrsta i veličina opruga, od tlačnih, vlačnih, torzionih, lisnatih, žičnih, bilo za metalnu industriju, poljoprivredne strojeve, garažna vrata, ljuljačke i trampoline, kuke za auto navlake ili pak za mišolovke, ukoliko vas muče ovi mali glodavci.

Izbor materijala prvenstveno ovisi o uvjetima eksploatacije opruge, a MGK izrađuje one od patentirane žice, prokromne žice (koje su izrađene pak od krom-nikla koji je nehrđajući materijal), ali i one pocinčane. Govore kako je klijentela koja kod njih izrađuje opruge vrlo širokog spektra zanimanja - od poljoprivrednika, raznih zanimanja u industrijskoj proizvodnji, ali i onih koji se bave hobijima poput RC aviona na daljinsko upravljanje.

Popust za sve posjetitelje!

Ukoliko se ovu subotu nađete na Sajmu mladih poduzetnika u Čakovcu, svakako posjetite izložbeni prostor tvrtke MGK Federi-Spring i iz prve ruke poslušajte stručne savjete o onome što vas interesira, ali i pokupite svoj primjerak letka kojim ćete ostvariti popust od 10 % prilikom dolaska u njihovu tvrtku u Goričanu!

Za više informacija o oprugama, javite se na broj telefona +385 98 905 8366 ili ih posjetite na adresi Trnavska 83, 40324 Goričan.

Foto: www.depositphotos.com, uatp12


Tagovi

MGK Federi-Spring Goričan Marko Kovač Sajam mladih poduzetnika Čakovec Mladi poduzetnici Izrada opruga Izrada federa Opruge po mjeri RC avioni Sajamski popust


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.