Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2014.
  • 21.01.2014. 16:45

Poljomehanizacija na sajmu Viroexpo

Vanjski izložbeni prostor sajma Viroexpo i ove godine je rezerviran za traktore, automobile i poljoprivrednu mehanizaciju

  • 289
  • 35
  • 0

Otvoreni, vanjski izložbeni prostor 19. međunarodnog sajma Viroexpo veličine 15.000 m² i ove godine rezerviran je, između ostalog, za traktore, automobile i poljoprivrednu mehanizaciju. Tvrtke koje će izlagati svoje proizvode su Pecka d.o.o., Leško d.o.o., Remix d.o.o., Mega metal, Alplas, Seres KFT, Danijel, Metal-ko i Vaillant.

19. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo održava se u Virovitici od 24. do 26. siječnja. Prvi događaj u sklopu sajma je Gospodarski forum, koji je na rasporedu u četvrtak, 23. siječnja u 17 sati, na kojem će biti riječi o tome kako poslovati s Nizozemskom, kao i o karakteristikama nizozemske poljoprivrede i gospodarstva. Kraljevina Nizozemska ovogodišnji je partner sajma.

Jedna od novina ovogodišnjeg Viroexpo-a je bike park, koji će Udruga Moj bicikl organizirati uz potporu Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske. U sklopu svog izložbenog prostora Udruga će demonstrirati sigurnu vožnju biciklom. Posjetitelji će kroz bike park moći provozati bicikl i okušati se sami u sigurnoj vožnji te sudjelovati u nagradnoj igri "Najsporija vožnja na biciklu". Dva sata prije zatvaranja sajma proglasit će se najsporiji sudionik koji će dobiti i posebnu nagradu. Svakog posjetitelja izložbenog štanda ove Udruge očekuje mali poklon iznenađenja.

Pokrovitelji 19. sajma Viroexpo su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK - Županijska komora Virovitica, HOK - Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.


Tagovi

Poljomehanizacija Viroexpo Bike park Virovitica Pecka Leško Remix Mega metal Alplas Seres KFT Vaillant Metal-ko


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]