Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrarwelt 2014. i Fruchtwelt 2014.
  • 16.12.2013. 17:00

Poljomehanizacija i voćarski trendovi na jednom mjestu

Dva sajma, jedan datum: sastanak voćarskog i poljoprivrednog sektora na istom mjestu u isto vrijeme – Agrarwelt i Fruchtwelt Bodensee

  • 538
  • 48
  • 0

Međunarodni sajam voća i bobičastih plodova - Fruchwelt i Sajam poljoprivredne tehnologije, bioenergije i regionalnog kulturnog krajolika - Agrarwelt, održavat će se od 21. do 23. veljače 2014. godine u Friedrichshafenu, Njemačka.

Predstavnici voćarskog sektora i poljoprivredne industrije susrest će se u Friedrichshafenu kako bi razmjenili informacije o aktualnim temama iz poljoprivrede i voćarstva.

Velik broj posjetitelja i kvalitetna ponuda, potvrda su da sajmove uistinu vrijedi posjetiti. Prošli događaj, održan 2012. godine, bilježi oko 16.500 posjetitelja iz cijele Europe.

Međunarodni sajam voća i bobičastih plodova odličan je izvor informacija o najnovijim trendovima iz područja voćarstva, kao i novinama u proizvodnji rakije, strojevima za berbu, zaštiti bilja i rasadnicima. Sajam uključuje prezentaciju procesa proizvodnje piva.

Sajam Agrarwelt predstavlja učinkovitu dopunu sajmu Fruchtwelt Bodensee. Fokus Agrarwelta su poljoprivredne tehnologije, bioenergija i regionalni kulturni krajolik.

"Porast broja izlagača i posjetitelja pokazuje da ova sajamska platforma na Bodenskom jezeru postaje sve važnija priredba za voćarsku i poljoprivrednu industriju u Europi", riječi su Klausa Wellmanna, predsjednika Uprave Messe Friedrichshafen.

U prilogu članka donosimo galeriju fotografija sa sajma Agrarwelt i Fruchtwelt Bodensee 2012.

Više informacija možete saznati na:


Fotoprilog


Tagovi

Poljomehanizacija Voćarstvo Agrarwelt Fruchtwelt Poljoprivreda Klaus Wellmann Friedrichshafen


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer