Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Wine Vip Event
  • 10.04.2021. 10:30

Peti Wine Enogastro Vip Event u pet gradova okuplja domaće proizvođače

Planirane destinacije su Rijeka, Zadar, Poreč, Split i Zagreb, a ne bude li moguće održati ih zbog Covid-19 u određenim terminima, odgodit će i planirati nove.

Foto: Ricerca Mercato
  • 135
  • 7
  • 0

Obogaćenim imenom i petu godinu za redom održat će se Wine Enogastro Vip Event - Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca, obavijestio je organizator Agencija Ricerca Mercato.

Glavni motiv, cilj i svrha događaja, navode, je povezivanje ugostiteljsko turističke struke s kvalitetnim domaćim - lokalnim proizvođačima uz ponekog partnera iz susjedstva kao i edukacija svih gostiju i izlagača partnera i ugostiteljsko turističke struke kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i kvalitete usluge.

Nova imena iz svijeta ugostiteljstva 

Posebna novost je i ta da će se prezentirati enogastronomiju na poseban način. Timu govornika i chefova priključit će se i neka nova imena iz svijeta ugostiteljstva i gastronomije kako bi svoje znanje i vještine podijelili s uzvanicima - ugostiteljima, hotelijerima i njihovim djelatnicima i ostalim gostima.

Veliki naglasak je na kvalitetnim hrvatskim lokalnim proizvođačima uz nekoliko izlagača iz susjednih nam država.

Zbog potpuno drugačijeg koncepta, ističu organiziranja događaja u odnosu na neke slične događaje ovakve vrste, uzvanici su svjesni kvaliteta i važnosti ove vrlo „posebne edukativne priče”.

"Pitali smo jednog uzvanika kako bi on opisao ovaj događaj, a njegov odgovor oslikava posebnost i ideju organizatora: Ovaj event je ustvari Festival novih znanja, edukacija, usavršavanja, druženja i poslovnog povezivanja kvalitetnih ugostitelja i hotelijera s proizvođačima proizvoda i delicija za turizam“, navodi direktor Dantes Begić.

Prema svim epidemiološkim mjerama

Organizator vjeruje u smirivanje korona pandemije, a planirani termini i destinacije događaja su:

  • Rijeka- 02. lipnja 
  • Zadar- 09. lipnja 
  • Poreč- 17. lipnja 
  • Split- 23. lipnja  
  • Zagreb- 01. srpnja 

"Ako ne bude moguće u navedenim terminima, odgodit će se i planirati nove", napominju.

Događaji će se održati uhotelima i restoranima, ali zbog korona pandemije i raznih ograničenj bit će na natkrivenim terasama dok će se u velikim dvoranama održati radionice i edukacije. 

U suradnji s partnerima projekta, izlagačima, sponzorima i donatorima uzvanicima i gostima je omogućeno sve besplatno – od ulaza, korištenje čaše (bez kaucije i bez bonova), radionica i edukacije te za određeni broj VIP uzvanika (koje pozivaju izlagači) večera sljubljivanja hrane i vina.

Goste eventa očekuju i brojna druga iznenađenja.


Tagovi

Wine Enogastro Vip Event Ricerca Mercato Lokalni proizvođači Epidemiološke mjere Rijeka Zadar Poreč Split Zagreb


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]