Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 14.12.2020. 13:30

Otvoren prvi online Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Na ovogodišnjem, virtualnom Poljoprivrednom sajmu, koji će trajati od 14. do 18. prosinca, bit će održano više od 50 konferencija, vebinara, promocija i prezentacija.

Foto: expoonline.rs (prt/scrn)
  • 240
  • 316
  • 0

Prvi online Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu na kojem će se u virtualnom obliku predstaviti 184 izlagača s proizvodima i uslugama iz osam zemalja svijeta; Češke, Nizozemske, Hrvatske, Italije, Mađarske, Turske, Španjolske i Srbije - službeno je otvoren.

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković naglasio je da je ovo prvi takav na Balkanu koji će biti jedan dobar pilot projekt za nastavak djelovanja u ovom formatu, a sa završetkom pandemije vratit će se i realni sajmovi.

"S obzirom da su okolnosti takve da zbog pandemije Covid-a 19 nije moguće održavati realne, a i politika vlade je da se ide u pravcu digitalizacije, pronašli smo prostor i organizirali atraktivnu aplikaciju preko koje ćemo napraviti kvalitetan sajam", rekao je Cvetković u uvodnom obraćanju.

Virtualni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu: Što mogu očekivati izlagači i kupci?

Zemlja partner Poljoprivrednog sajma ove godine je Češka. 

Direktan kontakt izlagača i posjetitelja video i audio putem

Na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu koji će trajati od 14. do 18. prosinca pripremljeni su popusti i akcije za posjetitelje. Bit će održano više od 50 konferencija, vebinara, promocija i prezentacija. Na Izložbi stoke nastupa 31 uzgajivač iz Srbije, a bit će promovirani i najbolje ocijenjeni proizvodi i usluge u 2020. godini.

Klikom na štand možete pristupiti informacijama o svakom izlagaču

Direktan kontakt izlagača i posjetitelja omogućen je video i audio (telefonskim) pozivom, chatom i mailom. Poslovna publika ima mogućnost zakazivanja B2B sastanaka s izlagačima. Posjetitelji i izlagači susreću se u realnom vremenu, u unaprijed dogovorenom terminu.

Posjet sajmu je besplatan, potrebna je samo registracija na adresi expoonline.rs.


Tagovi

Sajam poljoprivrede Novosadski Sajam Slobodan Cvetković Online sajam


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]