Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ZeGeVege
  • 26.08.2020. 17:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

Otkazan i ZeGeVege - organizatori pripremaju iznenađenje na Jelačić placu

Iz udruge najavljuju da će u dane predviđene za ZeGeVege na istome mjestu, zagrebačkom Trgu bana Jelačića, sve zaljubljenike u prava životinja, bogatstvo veganske prehrane, čist planet i zdrav duh i tijelo počastiti iznenađenjem.

Foto: Facebook/ZeGeVege festival
  • 123
  • 73
  • 0

I ZeGeVege, festival održivog življenja, otkazan je zbog epidemiološke situacije, priopćili su danas organizatori, udruga Prijatelji životinja. 

Udruga Prijatelji životinja, organizator popularnog ZeGeVege festivala koji se trebao održati 11. i 12. rujna 2020., izvijestila je da zbog nemogućnosti ispunjavanja protuepidemijskih mjera sa žaljenjem otkazuje ovaj mnogima omiljen dvodnevni festival održivog življenja. 

Iz udruge najavljuju da će u dane predviđene za festival na istome mjestu, zagrebačkom Trgu bana Jelačića, sve zaljubljenike u prava životinja, bogatstvo veganske prehrane, čist planet i zdrav duh i tijelo počastiti iznenađenjem

"Zbog kontinuiranog pogoršanja epidemiološke situacije i nakon konzultiranja sa stožerom civilne zaštite, zaključili smo da je, i uz najbolju volju, fizički nemoguće osigurati poštovanje svih epidemioloških mjera kako bi ZeGeVege bio potpuno siguran za velik broj sudionika koji u dva dana pohrle na glavni zagrebački trg. Stoga smo morali donijeti tešku odluku da se ovogodišnji ZeGeVege festival, nažalost, ipak neće održati", izjavili su organizatori.

Naveli su da unatoč tome što neće moći "zauzeti" središte Zagreba i stvoriti u njemu vegansku oazu s brojnim izlagačima biljne hrane, ekoproizvoda, kozmetike koja nije testirana na životinjama, restoranima s ponudom ukusnih veganskih jela, plesnim i glazbenim nastupima, mnoštvom predavanja, radionica kuhanja i degustacija, ipak će se potruditi donijeti duh optimizma i zdravlja na Trg bana Jelačića. "Organiziranjem internetskih događanja s korisnim informacijama o raznim aspektima veganstva, prava životinja, ekologije i održivog življenja te iznenađenjem koje pripremamo na prostoru Trga nastojat ćemo ukazati na prednosti i nužnost prelaska na vegansku prehranu", ističu.


Tagovi

ZeGeVege Otkazano Veganska hrana Festival


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.