Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Okrugli stol
  • 12.10.2013. 19:50

Okrugli stol - Snaga Hrvatske hrane

Prvi Okrugli stol Snage hrvatske hrane na temu Mlijeka i mliječnih prerađevina, održat će se 17. listopada s početkom u 10 sati u prostorijama restorana Bon Appetit u Zagrebu.

  • 369
  • 17
  • 0

Prvi Okrugli stol Snage hrvatske hrane na temu Mlijeka i mliječnih prerađevina, održat će se 17. listopada s početkom u 10 sati u prostorijama restorana Bon Appetit u Zagrebu.

Snaga hrvatske hrane poseban je projekt Poslovnog dnevnika. Riječ je o kombinaciji specijala i okruglih stolova na dvomjesečnoj osnovi, s temom promicanja proizvodnje hrvatske autohtone hrane te svih izazova usko povezanih uz tu proizvodnju, od skorog ulaska u EU pa do klasičnih administrativnih problema s kojima se bori gotovo svaki poduzetnik u našoj zemlji.

Cilj je za stolom okupiti stručnjake akademske zajednice, velike proizvođače prehrambenih proizvoda, male i srednje poduzetnike/proizvođače, kao i predstavnike javne uprave te banaka bez kojih investicije i poduzetništvo kao takvo ne bi bilo moguće.

Panel rasprava središnji je dio događaja. Sudionici okruglog stola diskutirat će o kvaliteti i sigurnosti proizvoda, novitetima u pakiranju, skladištenju i transportu, zatim o otkupu i proizvodnji na hrvatskim farmama. Osim toga, bit će riječi i o razvoju novog proizvoda, od tehnologa, preko ulaganja do prodaje. Svakako će se diskutirati i o malim siranama, njihovim potencijalima i mogućnostima razvoja, zatim izazovima plasmana robe u trgovačke lance te izvozu u regiju i Europsku uniju. Nakon panel rasprave slijedi degustacija i zakuska na temu okruglog stola.

Sudionici okruglog stola su gđa Jasmina Havranek, ravnateljica Agencije za znanost i visoko obrazovanje, g. Barać, ravnatelj Hrvatske poljoprivredne agencije, g. Davor Blažić, predsjednik Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka, gđa Rašeljka Maras, predsjednica Cromilka, Udruge hrvatskih otkupljivača i prerađivača mlijeka, Hrvoje Galičić, direktor sektora kredititanja u HBOR-u te Željko Samodol, direktor Tetra Pak South Eastern Europe.


Tagovi

Okrugli stol Mlijeko Kvaliteta Jasmina Havranek Davor Blažić Hrvoje Galičić Željko Samodol

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije