Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Okrugli stol
  • 12.10.2013. 19:50

Okrugli stol - Snaga Hrvatske hrane

Prvi Okrugli stol Snage hrvatske hrane na temu Mlijeka i mliječnih prerađevina, održat će se 17. listopada s početkom u 10 sati u prostorijama restorana Bon Appetit u Zagrebu.

  • 371
  • 17
  • 0

Prvi Okrugli stol Snage hrvatske hrane na temu Mlijeka i mliječnih prerađevina, održat će se 17. listopada s početkom u 10 sati u prostorijama restorana Bon Appetit u Zagrebu.

Snaga hrvatske hrane poseban je projekt Poslovnog dnevnika. Riječ je o kombinaciji specijala i okruglih stolova na dvomjesečnoj osnovi, s temom promicanja proizvodnje hrvatske autohtone hrane te svih izazova usko povezanih uz tu proizvodnju, od skorog ulaska u EU pa do klasičnih administrativnih problema s kojima se bori gotovo svaki poduzetnik u našoj zemlji.

Cilj je za stolom okupiti stručnjake akademske zajednice, velike proizvođače prehrambenih proizvoda, male i srednje poduzetnike/proizvođače, kao i predstavnike javne uprave te banaka bez kojih investicije i poduzetništvo kao takvo ne bi bilo moguće.

Panel rasprava središnji je dio događaja. Sudionici okruglog stola diskutirat će o kvaliteti i sigurnosti proizvoda, novitetima u pakiranju, skladištenju i transportu, zatim o otkupu i proizvodnji na hrvatskim farmama. Osim toga, bit će riječi i o razvoju novog proizvoda, od tehnologa, preko ulaganja do prodaje. Svakako će se diskutirati i o malim siranama, njihovim potencijalima i mogućnostima razvoja, zatim izazovima plasmana robe u trgovačke lance te izvozu u regiju i Europsku uniju. Nakon panel rasprave slijedi degustacija i zakuska na temu okruglog stola.

Sudionici okruglog stola su gđa Jasmina Havranek, ravnateljica Agencije za znanost i visoko obrazovanje, g. Barać, ravnatelj Hrvatske poljoprivredne agencije, g. Davor Blažić, predsjednik Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka, gđa Rašeljka Maras, predsjednica Cromilka, Udruge hrvatskih otkupljivača i prerađivača mlijeka, Hrvoje Galičić, direktor sektora kredititanja u HBOR-u te Željko Samodol, direktor Tetra Pak South Eastern Europe.


Tagovi

Okrugli stol Mlijeko Kvaliteta Jasmina Havranek Davor Blažić Hrvoje Galičić Željko Samodol

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]