Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2024
  • 04.02.2024. 09:00
  • Virovitičko-podravska, Virovitica

Objavljen program 27. Viroexpa - provjerite što su pripremili za posjetitelje

Očekujte sadržajna tri dana za svaki uzrast - od bogatog izložbenog programa, stručnih predavanja, do umjetničkih i zabavnih nastupa, humanitarnih akcija, darivanja, natjecanja te stand-up komedije

Foto: Jozo Radišić
  • 2.660
  • 202
  • 0

Traju završne pripreme za ovogodišnji Viroexpo, odnosno već 27. po redu Sajam gospodarstva, poduzetništva i poljoprivrede u Virovitici.

Od 16. do 18. veljače organizatori su pripremili sadržajan program za sve posjetitelje i svakog uzrasta, od bogatog izložbenog programa, stručnih predavanja, do umjetničkih i zabavnih nastupa, humanitarnih akcija, darivanja, natjecanja te stand-up komedije.

Prošle je godine imao rekordnu posjećenost, gdje ga je u tri dana posjetilo više od 33 tisuće ljudi, što ni ne čudi s obzirom na to da na 20 tisuća četvornih metara unutarnjeg i vanjskog prostora svoje proizvode i usluge predstavlja više od 500 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

Koji je program ovogodišnjeg sajma?

U petak, prvog dana sajma, svakako je zanimljiva humanitarna aukcija rasipača umjetnog gnojiva izloženog na vanjskom izložbenom prostoru, čija je početna cijena tisuću eura. Za ljubitelje, tu je tradicionalna i jedinstvena izložba vlakova, zatim nastupi KUD-ova, proglašenje najuređenijeg izložbenog prostora, plesni i modno-revijalni nastupi. Grof i grofica Pejačević od Slavonije i Podravine obilazit će sajam, a zabavljat će vas Suhopoljski tamburaši, kao i nastup mješovitog pjevačkog zbora Češke besede Virovitičko-podravske županije.

U subotu će se održati tematska radionica za djecu, a Zoran Vakula će predstaviti edukativne i interaktivne meteoslikovnice. Vrsni kuhari okušat će se u kuhanju lovačkog paprikaša, koji će moći kušati svi posjetitelji.

Detaljni program po satima pogledajte ovdje, a kompletan raspored stručnih predavanja ovdje.

Tog dana objavit će se rezultati ocjenjivanja uzoraka mladih vina i proglašenje šampiona bijelih i crnih sorata u organizaciji Udruge vinogradara i voćara ‘Sveti Vinko’ Virovitica.

U nedjelju, zadnjeg dana ove manifestacije, osim tematskih radionica, kuhanja ribljeg paprikaša i glazbene igraonice, nastupit će poznati stand up komičar Željko Pervan s temom "Nema meni domene". Na kraju dana proglasit će se i najbolji ponuđač sajamske humanitarne aukcije.

Stručna predavanja za poljoprivrednike i gospodarstvenike

Obrazovanje (kao) jedan od temelja moderne poljoprivrede, unaprjeđenje kompetencija u poljoprivredi - RCK Panonika, financiranje projekata putem LAG natječaja, apiterapija, održiva uporaba pesticida, dresurom pčela u procesu oprašivanja do visokih prinosa u poljoprivredi, značaj dobrobiti u suvremenoj stočarskoj proizvodnji, degustacija medova - senzorska procjena kvaliteta meda, berba 2023 - vremenske (ne)prilike i izazovi u vinarstvu u narednom periodu, samo su neki od naslova stručnih predavanja na kojima možete sudjelovati u Konferencijskoj dvorani - Tehnološko inovacijskog centra.

Vidimo se od 16. veljače u Virovitici!


Tagovi

Viroexpo 2024 Program Stručna predavanja Virovitica Sajam s dušom 27. Viroexpo


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr