Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Cropio
  • 25.04.2015. 17:25

O satelitskom upravljanju usjevima na Novosadskom sajmu

Sve o upravljanju usjevima putem satelita možete saznati na Novosadskom sajmu 10. svibnja 2015. od 10 do 12h, u sali B.

  • 238
  • 36
  • 0

Cropio je sustav budućnosti. Ratarima pruža pravovremeno uočavanje propasti usjeva, izračunava do detalja količinu uroda, štedi troškove gnojiva, goriva i analize tla, i u realnom vremenu omogućuje svakodnevno praćenje usjeva, vremenskih uvjeta, uvjeta tla - i to sve bez izlaska na polje!

Riječ je o satelitskom sustavu za upravljanje podacima s poljoprivrednih površina. Tvrtka Inagra, osim što se bavi savjetovanjem poljoprivrednih tvrtki i OPG-a te istraživanjem poljoprivrednog tržišta, promiče i jedan ovakav moderan pristup poljoprivredi. Američki sustav Cropio je u svijetu već uvelike prepoznat, a tvrtka Inagra njegov je zastupnik za cijelo područje bivše Jugoslavije.

Prezentacija Cropio sustava u Novom Sadu

Sve o ovom sustavu satelitskog nadzora ratarskih površina možete čuti i na Novosadskom sajmu, u ponedjeljak 10. svibnja 2015., u vremenu od 10 do 12 h u sali B, kada će ga predstaviti djelatnici tvrtke Inagra.

"Poljoprivredna gospodarstva i tvrtke ulaze u novi sustav razvoja, moraju pratiti inovacije i novine u proizvodnji kako bi ostali i postali konkuretni na globalnom tržištu. Nudi nam se poboljšano upravljanje, tehnologija kojom precizno nadziremo usjeve kako bi na vrijeme uočili bolesti i primijenili mjere koje ih eliminiraju, jednom riječju kontrola vegetacije", ističe Krešimir Kuterovac, direktor tvrtke, važnost kontrolirane poljoprivrede koja ide u korak sa svjetskom. Sustav koji prati stanje usjeva i njihovu trenutnu vrijednost na tržištu s obzirom na prinose, moramo priznati, dobro zvuči, stoga ne propustite Cropio prezentaciju u Novom Sadu.


Tagovi

Cropio Vremenski uvjeti Kontrola vegetacije OPG Uvjeti tla Novosadski sajam Novi Sad


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo