Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nutrisan
  • 02.11.2014. 11:30

Nutrisan promovira zdravu i prirodnu hranu

Sajam promovira vrijednosti zdrave i prirodne hrane kao osnove zdravog života svakog pojedinca

  • 127
  • 7
  • 0

Međunarodni sajam prirodnih proizvoda, proizvoda za zdravlje te poljoprivrednih proizvoda – Nutrisan 2014., održat će se u Bolzanu u Italiji u periodu od 07. do 09. studenog. Sajam ima za cilj promovirati vrijednost prehrane i zdravu hranu u suvremenom, ubrzanom načinu života, a da je prepoznat kao važan sajam ovog tipa, dokazuje i podatak da je na prošlogodišnjem sajmu svoje proizvode izložio 451 izlagač, a posjetilo ga je više od 46.000 posjetitelja.

U sklopu sajma održavaju se i brojna predavanja o proizvodima i trendovima u organskoj proizvodnji. Nutricionisti i zdravstveni stručnjaci pobrinut će se da svi zainteresirani posjetitelji dobiju korisne i relevantne informacije potrebne svakom pojedincu koji želi ostati u formi i voditi zdrav život.

Paralelno će se na sajmu odvijati tri izložbe:

  • Herbstmesse – opći sajam robe široke potrošnje
  • Nutrisan -izložba prirodnih proizvoda, proizvoda za zdravlje te poljoprivrednih proizvoda
  • Biolife – izložba organskih i eko proizvoda, regionalnih proizvoda te proizvoda malih proizvodnih količina i visoke kvalitete

Opći sajam će se održati u nešto dužem terminu i to od 05. do 09. studenog 2014., dok će se Nutrisan i Biolife održati od 07. do 09. studenog 2014. godine.

Pošle su se godine u suradnji sa ŽK Osijek predstavile i četiri osječko-baranjske tvrtke čiji su proizvodi i usluge izazvali veliki interes posjetitelja. Riječ je slijedećim tvrtkama: Eko vrelo, Koprivčić Eubatus, Eko Pelin te Deam Lux.


Tagovi

Nutrisan Prirodni proizvodi Bolzano Zdrava hrana Poljoprivredni proizvodi Eko proizvodi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo