Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izravna plaćanja
  • 22.01.2015. 10:00

Novosti u sustavu izravnih plaćanja

U Županijskoj komori u Osijeku, 24. veljače 2015. godine održat će se predstavljanje novosti u sustavu izravnih plaćanja i mjerama za potporu u ruralnom razvoju i slatkovodnom ribarstvu.

  • 721
  • 34
  • 0

U organizaciji Županijske komore Osijek i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, u prostorijama Županijske komore u Osijeku, 18.03.2015. godine, u 11 sati, održat će se predstavljanje novosti u sustavu izravnih plaćanja i mjerama za potporu u ruralnom razvoju i slatkovodnom ribarstvu.

Predstavljanje se održava u sklopu informativne kampanje za poljoprivrednike i potencijalne korisnike fondova u poljoprivredi i slatkovodnom ribarstvu.

Sve detaljnije informacije o ovom događanju možete zatražiti od g. Ernesta Nada, tel. 031/223 890, e-mail: enad@hgk.hr ili gđe Leticije Hrenković, tel. 01/6002 744, e-mail: leticija.hrenkovic@apprrr.hr.

Izvor: HGK ŽK Osijek


Tagovi

Županijska komora Osijek APPRRR Ruralni razvoj Sustav izravnih plaćanja Leticija Hrenković Ernest Nad Informativna kampanja za poljoprivrednike Fondovi u poljoprivredi Slatkovodno ribarstvo Mjere potpore

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]