Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Grapak
  • 18.03.2015. 09:30

Noviteti iz svijeta mehanizacije za sezonu 2015

I ove godine bogata ponuda tvrtke Grapak na Bjelovarskom sajmu! Posjetite ih na izložbenom prostoru 8B.

  • 925
  • 43
  • 0

Na nadolazećem 18. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji počinje ovaj četvrtak, 19. ožujka, izlaže i tvrtka Grapak koja u ponudi ima profesionalne strojeve za obradu zemlje, mehanizaciju za sađenje, strojeve za branje, prskanje i tehniku za skladištenje produkata, kao i cjelovit sustav za navodnjavanje. Također su i generalni zastupnici traktora Massey Ferguson, a upravo toga se tiče najveća novost za sezonu 2015. Koje ćete sve traktore i strojeve moći pogledati na njihovom izložbenom prostoru 8B, pročitajte u nastavku.

Vicon balirke i rasipači gnojiva

U svom programu nude strojeve renomiranog poduzeća Vicon koji nudi specijalizirane strojeve za obradu i kultivaciju zemlje, za sijanje, prihranjivanje i prskanje. U svojoj ponudi ima vrhunske rasipače mineralnog gnojiva, iznimno kvalitetne prskalice, kose, okretače sijena i balirke.

Vicon balirka

Na sajmu u Gudovcu moći ćete vidjeti iduće modele Vicon balirke:

Posve novi model u Viconu, značajni je novi patentirani PowerBind sustav za puštanje mreže i špage na oblikovanu balu u komori te inteligentno biranje gustoća i zbijenosti bale. Ovaj model nudi veličinu bala do 1,60m, a promjer bale lako se podešava putem upravljačkog terminala. Sistem omatanja bale - beskonačni remeni.

Osim Vicon balirki, moći ćete vidjeti i Vicon nošeni rasipač mineralnog gnojiva, Vicon RO-EW Geocontrol 2800L.

Jamstvo prezicnog razbacivanja gnojiva - a posebno na padinama! Vicon referentni senzor omogućuje apsolutnu točnost, jer svaki kilogram je bitan.

Vicon rasipač mineralnog gnojiva

Ono što VICON rasipače mineralnog gnojiva čini jedinstvenima na tržištu je inovativni RotaFlow sustav rasipanja kojim se granulat prije direktnog dospijevanja u disk za razbacivanje najprije pažljivo rotira u rotacijskoj komori. Time se postiže visoka brzina rasipanja granulata, a da se ne ošteti njegova struktura. Kompaktni precizni sustav podešavanja FlowPilot koji se nalazi na svakom disku za rasipanje vidno poboljšava ravnomjernu količinu i raspodjelu gnojiva.

Novi modeli Vicon kosilica izvrsnog performansa

Vicon kosilica

Nova serija Vicon kosilica EXTRA 100 se temelji na novom EXTRA držaču diskova, koji je dizajniran za što niže troškove održavanja i miran rad. Vicon EXTRA 100 serija kosilica je dizajnirana za manja i srednja gospodarstva, od 30 - 50 ha površina za košnju. S radnim širinama u rasponu od 1,70 do 2.40m, a sa odgovarajućim težinama od 390, 430 i 450 kg savršene su za poljoprivrednike koji su u potrazi za kompaktnim kosilicama sa manjom potrošnjom energije.

Nova serija kosilica EXTRA 200 su lagani modeli i jednostavne kosilice s kompaktnim dizajnom nude se u radnim širinama od 2,8 i 3,2 m. Ima novi EXTRA držač diskova s trokutastim diskovima, jedinstveni sistem na tržištu kontinuirane i izvrsne performanse u košnji, pogotovo u teškim uvjetima usjeva (neovisno o tome je li masa polegnuta na kosilicu ili od nje).

Pouzdano s Alpegom

Mehanizacija priznatog talijanskog poduzeća Alpego je robusna, izdržljiva, pouzdana i proizvedena od kvalitetnog švedskog čelika. Na bjelovarskom sajmu Grapak dovozi kombi stroj Rotobrana Alpego RM 300 i Alpego pneumatska sijačica AS-1.

Specifikacija stroja:

  • Snažna i robusna rama, namjenjena za traktore do 170 KS.
  • Getriba 1000 o/min, Z-15/25, brzina rotora 336 RPM.
  • Rotori držači su namontirani na jake i izdržljive ležajeve te uklopljeni u šasiju stroja

Jedinstveni patent 'Twin Force' - svaka dva grma su pogonjena od strane jednog zupčanika što omogućava nižu potrebnu konjsku snagu traktora. Druga posebnost ovog modela je ta da se ravnjačka letva nalazi namontirana na ramu od samog stražnjeg valjka, što omugućava daleko bolje praćenje terena odnosno ravnjanje, razbijanje i zametanje grudi u sjetvenom sloju tla.

Nova MF serija vodeća po ekonomičnosti i udobnosti

U suradnji sa Grapak partnerom, tvrtkom Austro Diesel, ekskluzivno će biti predstavljena nova serija traktora Massey Ferguson 8700.

MF 8700

Zahvaljujući inteligentnom EPM Power management sustavu, nova serija 8700 je, sa do 400 KS, ne samo najjači standardni traktor kojeg je MF ikada proizveo, nego je zahvaljujući brojnim novitetima vodeći model u branši po ekonomičnosti i udobnosti. Pet novih modela pokriva spektar od 300 do 400 KS, a po prvi put su predstavljeni na sajmu Agritechnica.

Modele pogone najnapredniji Tier4 final motori proizvođača AGCO POWER. Sustav EPM isporučuje dodatnih 30 KS kod rada s vratilom za prijenos snage i u transportu na brzini preko 20 km/h. Novi model sadrži opsežne novitete u pogonskoj jedinici, kabini i upravljačkom sustavu. Svi modeli biti će dostupni s opremom Efficient ili Exclusive, čime MF nastavlja ovaj uspješni koncept uveden sa serijom MF 7600.

Cjenovno najprihvatljiviji kukuruzni heder

Fantini heder

Na Grapak izložbenom prostoru pogledajte i Fantini LO3 fiksni 5-redni heder za kukuruz. To je cjenovno najprihvatljviji kukuruzni heder, kompaktan te izvrsnih perfomansi. Ovaj kukuruzni heder ima vrlo robusne glave koje se lako mogu uklopiti ili kombinirati na bio koji kombajn. Rezni noževi su montirani na stražnji središnji položaj i izravno su povezani sa pogonskim okvirom. Heder u cijelini osigurava optimalan protok usjeva. Jedna od tehničkih prednosti je da je sustav getribe izrađen od kaljenog čelika, zupčanici su zaštićeni uljnim mjenjačima svaki posebno što hederu osigurava iznimnu trajnost i sigurnost.

Posjetite Grapak izložbeni prostor i uvjerite se u kvalitetu prodajnog asortimana!


Tagovi

Grapak Massey Ferguson Alpego Vicon kosilica Vicon rasipač Vicon balirka Kukuruzni heder Fantini heder Bjelovarski sajam


Partner

Grapak d.o.o.

Mavra Schlengera 5, Gornji Kneginec, Hrvatska
tel: +385 (0)42 209 236, e-mail: prodaja@grapak.com web: http://grapak.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]