Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Časopis
  • 15.10.2013. 14:48

Novi broj časopisa Maslinar

Uz pretplatu na časopis Maslinar za samo devet kuna dobivate iznimno korisnu knjigu Proizvodnja maslinovog ulja i konzerviranje maslina

  • 616
  • 55
  • 0

"Prođe vrijeme, dođe rok" ova je stara poslovica apsolutno točna kada se radi o maslinarskoj godini. Ne samo da vrijeme od jedne do druge berbe kao da proleti, već se i berba i prerada pomiču svake godine sve ranije i ranije. Tako smo i ove godine svjedoci jednoj od najranijih prerada, koja je u istarskoj uljari Grubić donijela rujansko ulje. Ostali ipak čekaju listopad, a poneki i studeni za kasnu berbu. Za sve njih, odnosno vas u ovome broju Maslinara donosimo najinformativniji popis svih hrvatskih uljara, s detaljnim podacima o postrojenjima i savjetima za uspješnu preradu. Jer, bez obzira na sve nedaće, masline valja ubrati i ulje preraditi, a kako ćemo dalje, vidjet ćemo. Sivi se oblaci pomaljaju na maslinarskom horizontu, o čemu više u komentaru Maslinarstvo na prekretnici.

Ipak, s velikom nadom da se crni scenariji neće obistiniti i masline u Hrvatskoj ponovno zarasti u draču, idemo dalje, a svi oni koji se pretplate na ovaj broj Maslinara za samo devet kuna dobivaju iznimno korisnu knjigu Proizvodnja maslinovog ulja i konzerviranje maslina. Potražite novi broj časopisa Maslinar na svim kioscima i ne zaboravite kliknuti na novi portal www.maslinar.eu.


Tagovi

Maslinar Časopis Berba Prerada Uljare


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Malo današnjih radova na njivi, lavanda i gost u lavandi.