Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani jegulje
  • 21.11.2015. 10:30

Neretvanska jegulja najbolja je u jesen!

Ovaj vikend diljem neretvanskog kraja isprobajte brudet od jegulje, jegulju s ražnja ili jegulju s vinom!

Foto: dubrovacki.hr
  • 250
  • 11
  • 0

Da je neretvanska jegulja najbolja upravo u ovo jesensko vrijeme, reći će brojni gurmani. Stoga se upravo ovaj vikend u Opuzenu održava manifestacija Dani jegulje, u razdoblju od 20. do 22. studenoga.

Dane jegulje organizira udruga Muškadur, a tijekom tri dana manifestacije uključuju se brojni neretvanski restorani koji postjetiteljima pružaju poseban doživjalj. Posjetitelji će stoga po promotivnim cijenama moći uživati u vrhunskim neretvanskim delicijama.

Delicije i kulinarski show

U subotu, 21. studenoga s početkom u 10 sati organiziran je Sajam neretvanskih delicija, koji se održava u Opuzenu. Nakon Sajma, u 11 sati na rasporedu je kulinarski show s poznatim guramanom Veljkom Barbierijem.

Očekuju Vas klape Arija i Opuzen, proizvođači tradicionalnih proizvoda neretvanskog kraja te nezaobilazne poslastice od jegulje.

Partneri manifestacije su Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija Dunea.

Foto: dubrovacki.hr


Tagovi

Veljko Barbieri Dubrovačko-neretvanska županija Dunea Sajam neretvanskih delicija Kulinarski show Jegulja Dani jegulje Neretva Muškadur


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]