• Dani jegulje
  • 21.11.2015. 10:30

Neretvanska jegulja najbolja je u jesen!

Ovaj vikend diljem neretvanskog kraja isprobajte brudet od jegulje, jegulju s ražnja ili jegulju s vinom!

Foto: dubrovacki.hr
  • 167
  • 11
  • 0

Da je neretvanska jegulja najbolja upravo u ovo jesensko vrijeme, reći će brojni gurmani. Stoga se upravo ovaj vikend u Opuzenu održava manifestacija Dani jegulje, u razdoblju od 20. do 22. studenoga.

Dane jegulje organizira udruga Muškadur, a tijekom tri dana manifestacije uključuju se brojni neretvanski restorani koji postjetiteljima pružaju poseban doživjalj. Posjetitelji će stoga po promotivnim cijenama moći uživati u vrhunskim neretvanskim delicijama.

Delicije i kulinarski show

U subotu, 21. studenoga s početkom u 10 sati organiziran je Sajam neretvanskih delicija, koji se održava u Opuzenu. Nakon Sajma, u 11 sati na rasporedu je kulinarski show s poznatim guramanom Veljkom Barbierijem.

Očekuju Vas klape Arija i Opuzen, proizvođači tradicionalnih proizvoda neretvanskog kraja te nezaobilazne poslastice od jegulje.

Partneri manifestacije su Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija Dunea.

Foto: dubrovacki.hr


Tagovi

Veljko Barbieri Dubrovačko-neretvanska županija Dunea Sajam neretvanskih delicija Kulinarski show Jegulja Dani jegulje Neretva Muškadur


Autorica

Marina Bošnjak

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.


Partner

Dubrovačko-neretvanska županija

Gundulićeva poljana 1, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
tel: +385 (0) 20 672 673, e-mail: [email protected] web: http://www.edubrovnik.org

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Moje slatke cherryce :)