Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Babina Greda
  • 30.05.2019. 15:00
  • Vukovarsko-srijemska, Babina Greda

Nema sela nad Babine Grede: Što ste tugovali, tugovali ste, što ste gladovali, gladovali ste!

Četvrtu godinu zaredom, pod zajedničkim nazivom "Nema sela nad Babine Grede“ objedinjene su tri manifestacije: "Dani kulina, sira i vina“, "Konji bijelci“ te "Bećarfest“.

Foto: Facebook/Nema sela nad Babine Grede
  • 628
  • 165
  • 0

I ove se godine u Općini Babina Greda održava manifestacija “Nema sela nad Babine Grede”. Tijekom manifestacije koja će se održati od 7. do 9. lipnja, između ostalog, organizirat će se natjecanje u pripremanju čobanca i fiša, te će se u sklopu podmanifestacije “Dani kulina, sira i vina” održati degustacija i ocjenjivanje kulina i sira.

"I ove godine drugog vikenda u lipnju svi putevi vode u seosku metropolu Slavonije! Od 07. do 09. 06., četvrtu godinu zaredom, pod zajedničkim nazivom "Nema sela nad Babine Grede“ objedinjene su tri manifestacije: "Dani kulina, sira i vina“, "Konji bijelci“ te "Bećarfest“.

Što ste tugovali, tugovali ste, što ste gladovali, gladovali ste. Daleko su more i isprobavanje kupaćih kostima! Fiš i čobanac, sir i kulin, langošice i fritulice neće se sami pojesti! U gastro-dijelu manifestacije, ove godine i jedno iznenađenje – šokački doručak za 21. stoljeće! O čemu je riječ, kušajte u nedjelju, 09. lipnja!

Da ne bi ispalo da vas samo želimo udebljati, posjetite ili se predstavite na eko-etno-gastro sajmu, saznajte što je novo u svijetu EU fondova, ili pak svojim dolaskom uveličajte dva, ne zato što su naša, ali zaista posebna događanja – "Konje bijelce“, najstariju konjičko-zabavnu manifestaciju u Slavoniji (1981.), ili pak "Bećarfest“, vjerojatno najkvalitetniju smotru slavonskog bećarca, kulturnog dobra s liste UNESCO-a!", stoji u najavi manifestacije. 

Prijaviti se možete ovdje


Tagovi

Babina Greda Nema sela nad Babine Grede Manifestacija Konji bijelci Bećarfest Dani kulina Sira i vina


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).