• Interagro 2017
  • 19.04.2017. 19:00

Ne propustite sajam Interagro u BiH

Od 21. do 23. rujna na prostoru Agrotržnog centra "Knez Ivo od Semberije" u Bijeljini, održat će se Međunarodni sajam Interagro 2017.

Foto: adgradbn.com
  • 3.545
  • 200
  • 0

Već 16. međunarodni poljoprivredni sajam "INTERAGRO 2017", održat će se od 21. do 23. rujna u BiH (Bijeljina).

Poljoprivredni sajam u Bijeljini ubraja se u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u Bosni i Hercegovini. Prerastao je u prepoznatljivo mjesto susreta ponude i tražnje, mjesto za neposrednu komunikaciju svih zainteresiranih, prezentaciju novih proizvoda i usluga, upoznavanje sa novim trendovima i tehnologijama, razmjenu iskustva i utvrđivanje pravaca daljeg razvoja agrara.

Sajam je mjesto gdje se može vidjeti bogata ponuda poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane i mineralnih gnojiva, kvalitetna izložba selekcionirane stoke i kvalitetan program naučno-stručnih sadržaja.

Foto: adgradbn.com


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi