AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Ne propustite sajam Interagro u BiH

Ne propustite sajam Interagro u BiH

Interagro 2017

Ne propustite sajam Interagro u BiH

Datum: 19.04.2017. 19:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Od 21. do 23. rujna na prostoru Agrotržnog centra "Knez Ivo od Semberije" u Bijeljini, održat će se Međunarodni sajam Interagro 2017.

Već 16. međunarodni poljoprivredni sajam "INTERAGRO 2017", održat će se od 21. do 23. rujna u BiH (Bijeljina).

Poljoprivredni sajam u Bijeljini ubraja se u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u Bosni i Hercegovini. Prerastao je u prepoznatljivo mjesto susreta ponude i tražnje, mjesto za neposrednu komunikaciju svih zainteresiranih, prezentaciju novih proizvoda i usluga, upoznavanje sa novim trendovima i tehnologijama, razmjenu iskustva i utvrđivanje pravaca daljeg razvoja agrara.

Sajam je mjesto gdje se može vidjeti bogata ponuda poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane i mineralnih gnojiva, kvalitetna izložba selekcionirane stoke i kvalitetan program naučno-stručnih sadržaja.

Foto: adgradbn.com

Broj pregleda članka: 3542; Uspješnost članka: 200.1

Tagovi: Interagro 2017

Ključne riječi članka: ne, propustite, sajam, interagro, u, bih, sajam, mjesto, hrane, proizvoda, poljoprivredni, interagro, poljoprivredni sajam, sajam interagro


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!