Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Interagro 2017
  • 19.04.2017. 19:00

Ne propustite sajam Interagro u BiH

Od 21. do 23. rujna na prostoru Agrotržnog centra "Knez Ivo od Semberije" u Bijeljini, održat će se Međunarodni sajam Interagro 2017.

Foto: adgradbn.com
  • 3.597
  • 200
  • 0

Već 16. međunarodni poljoprivredni sajam "INTERAGRO 2017", održat će se od 21. do 23. rujna u BiH (Bijeljina).

Poljoprivredni sajam u Bijeljini ubraja se u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u Bosni i Hercegovini. Prerastao je u prepoznatljivo mjesto susreta ponude i tražnje, mjesto za neposrednu komunikaciju svih zainteresiranih, prezentaciju novih proizvoda i usluga, upoznavanje sa novim trendovima i tehnologijama, razmjenu iskustva i utvrđivanje pravaca daljeg razvoja agrara.

Sajam je mjesto gdje se može vidjeti bogata ponuda poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane i mineralnih gnojiva, kvalitetna izložba selekcionirane stoke i kvalitetan program naučno-stručnih sadržaja.

Foto: adgradbn.com


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).