Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro Arca
  • 15.01.2023. 16:30
  • Međimurska, Prelog

Ne propustite 14. sajam Agro Arca i inovacije u poljoprivredi i prehrambenoj industriji

Želimo pružiti svim sudionicima da na jednom mjestu predstave svoju kreativnost i inovativnost u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, šumarstvu, drvnoj industriji, veterinarstvu, proizvodnji i sigurnosti hrani, kažu organizatori.

Foto: Facebook/AGRO ARCA
  • 1.374
  • 132
  • 0

Agro Arca, 14. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji održat će se u Prelogu od 12. do 14. svibnja u organizaciji Hrvatske zajednice inovatora i Grada Preloga.

Kako napominju, primijenjena i razvojna istraživanja u poljoprivredi u konačnici doprinose unapređenju proizvodnje, uzgoju, kvaliteti i plodnosti tla, jačanju otpornosti poljoprivrednih sustava na promjene uz napredno korištenje novih tehnologija ili alternativnih proizvodnih sustava.

"Tako i na sajmu želimo pružiti svim sudionicima da na jednome mjestu predstave svoju kreativnost i inovativnost u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, šumarstvu, drvnoj industriji, veterinarstvu, proizvodnji i sigurnosti hrane, te predstave svoja dostignuća na području ekološke i tradicionalne proizvodnje hrane", naglašavaju organizatori. 

Bit će organizirano nekoliko tematskih skupova vezanih uz poljoprivredu i prehrambenu industriju kao i radionice za učenike osnovnih i srednjih škola. Ciljevi sajma su prezentacija i promocija novih ideja, projekata, inovacija, proizvoda i usluga, direktna prodaja i poslovno povezivanje, informiranje i educiranje o tržištu, upoznavanje i razmjena informacija s inovatorima, izlagačima, inovativnim tvrtkama, javno priznanje za kvalitetu proizvoda i usluga kroz nagrade sajma, medijska promociju izlagača, proizvoda i inovacija i autora te edukacija i razmjena iskustva.

Pametna pčelarska vaga šalje podatke o košnici SMS-om

Prijavite se mogu inovatori, obrtnici, poduzetnici, OPG-ovi, male, srednje i velike tvrtke, udruženja inovatora, poduzetnika, obrtnika, zadruge, znanstvena zajednica (sveučilišta, fakulteti i instituti), mladi - učenici osnovnih i srednjih strukovnih škola. I to online na web stranici sajma ili ovdje, od 1. veljače 2023.

Ulaz na sajam je besplatan.


Tagovi

AGRO ARCA Sajam inovacija Inovacije u poljoprivredi Prelog


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]