Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 06.06.2016. 12:00

Navodnjavanje Bauer Rainstarom T i E serije

Rolomati Bauer uz izbor navodnjavanja kišnim krilima ili topom izvjesna su budućnost hrvatskih polja.

  • 1.226
  • 131
  • 0

Bauer Rainstar je kompaktan stroj za navodnjavanje. To je rolomat s individualnim mogućnostima i ekonomičnim zahtjevima. Krasi ga fleksibilnost pri upotrebi i mogućnost korištenja na svim terenima, a sve to ga čine ga najprodavanijim Bauer uređajem za navodnjavanje.

U Otoku na Danima otvorenih vrata Poljoopskrbe međunarodne trgovine izloženi su bili Bauer Rainstar T i E serije.

Izloženi Rolomat ima top za navodnjavanje, no uz njega bi idu i kišna krila raspona 72 metra, a pogoni ga Bauer turbina punog protoka. Tu je i kompjutorska jedinica za navodnjavanje Ecostar 4300 s pomoćnim akumulatorom i solarnom pločom, dok je Bauerova mjenjačka kutija s 4 brzine kretanja.

Bauer

Ovi rolomati mogu se kombinirati s različitim dužinama cijevi, kao i više mogućnost išto se tiče samoga promjera. PMT i Bauer nudi i Famos pumpe za vodu, kao i dizelske agregate koji su poznati po svojoj izdžljivosti. Podvožje je na dva kotača na kojima se mogu regulirati širine.


Tagovi

Bauer Rolomat Rainstar Pumpa PMT Otok


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.