• Tradicijski proizvodi
  • 09.11.2013. 17:00

Naši mali gušti 2013 - Zadar

Osma po redu manifestacija Naši mali gušti održat će se 13. i 14. prosinca 2013. godine u Zadru

  • 455
  • 46
  • 0

U Zadru će se i ove godine održati manifestacija Naši mali gušti. Ovogodišnja, osma po redu, svojim posjetiteljima omogućit će pristup šarolikoj ponudi hrane, pića, delikatesnih proizvoda i suvenira.

Svrha ovog skupa je promocija autohtonih poljoprivrednih i tradicijskih proizvoda vrijednih ruku poljoprivrednika i obrtnika.

U trajanju od dva dana, 13. i 14. prosinca, na već tradicionalnom mjestu u zadarskom klubu Arsenal posjetitelji će moći degustirati maslinovo ulje, paške sireve, drniške pršute, riblje proizvode, proizvode od meda, suhe smokve, kao i neizostavne tradicionalno pripremljene likere, rakije, vina i ostala pića koji su dio bogate gastro ponude ove izložbe.

Cilj ove izložbeno-prodajne manifestacije je potaknuti male proizvođače iz Zadarske županije na što veću proizvodnju kvalitetnih, autohtonih proizvoda izrađenih po tradicionalnim recepturama. Na manifestaciji će se uz izlagače iz Zadarske županije predstaviti i njihovi gosti iz ostalih županija.

Photo: www.hgk.hr


Tagovi

Manifestacija Zadar Naši mali gušti Arsenal Paški sir Pršut


Autorica

Nikolina Fako

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.