Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HeadOnEast
  • 06.10.2021. 11:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Najavljeno loše vrijeme odgodilo festival HeadOnEast

Novi datum još nije poznat, ali kako neslužbeno doznajemo najvjerojatnije će biti za vikend od 22. do 24. listopada. 

Foto: Facebook/ Visit Slavonija Baranja
  • 101
  • 16
  • 0

Manifestacija HeadOnEast koja je trebala biti održana ovaj vikend od 8. do 10. listopada u osječkoj Tvrđi nažalost se odgađa zbog najavljenog lošeg vremena, obavijestili su organizatori Osječko-baranjska županija i Turistička zajednica OBŽ. 

Naime, Državni hidrometerološki zavod izdao je posebno upozorenje za ovaj tjedan. Zbog obilne kiše, grmljavinskih nevremena i mogućih poplava za cijelu zemlju izdan je žuti i narančasti alarm.  

"Iznadprosječno toplo vrijeme na kraju rujna i početku listopada, koje u Hrvatskoj popularno nazivamo babljim ljetom ili Miholjskim ljetom, završit će tijekom srijede dolaskom vlažnog i hladnog zraka. Nerijetko će biti obilne oborine, a temperatura zraka će se u četvrtak, 7. listopada, osjetno sniziti, u unutrašnjosti ponegdje 10 do 15°C u odnosu na one s početka tjedna", stoji u njihovom priopćenju. 

Loše vrijeme nastavit će se i za vikend što nikako ne odgovara ni organizatorima ni posjetiteljima jer se cijela manifestacija odvija na otvorenom. 

Novi datum još nije potvrđen, ali najvjerojatnije će bit za vikend od 22. do 24. listopada, ako dopuste vremenske prilike.

 


Tagovi

HeadOnEast Manifestacija Odgoda Tvrđa Osijek Kiša


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]