Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radionica
  • 04.02.2014. 18:00

Nacionalni program pomoći sektoru vina

U Dubrovniku će se održati radionica "Predstavljanje Nacionalnog programa pomoći sektoru vina i Izrada specifikacija za zaštićene oznake izvornosti vina"

Foto: depositphotos, Paulgrecaud
  • 247
  • 18
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede i Udruženje vinarstva HGK, uz pomoć Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo te županijskih komora HGK, organiziraju jednodnevne regionalne radionice na kojima će se predstaviti Nacionalni program pomoći sektoru vina 2014. - 2018. te prateća tri pravilnika:

  • Pravilnik o provedbi mjere restrukturiranje i konverzija vinograda
  • Pravilnik o provedbi mjere investicija u vinarije i marketing vina
  • Pravilnik o provedbi mjere promidžba na tržištima trećih zemalja (NN 127/13)

Cilj radionice je upoznavanje zainteresiranih strana (proizvođača grožđa i vina, regionalne administracije, stručnih službi, financijskih ustanova) o mogućnostima razvoja sektora vinogradarstva i vinarstva kroz mjere, koje će se financirati sredstvima Europskog poljoprivrednog garancijskog fonda, uz učešće sredstava Državnog proračuna.

Treća u nizu radionica održat će se 14. veljače 2014. godine u hotelu Adria u Dubrovniku, na adresi Radnička ulica 46, s početkom u 10 sati.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti tajniku Udruženja vinarstva, Igoru Barbariću, putem e-maila: ibarbaric@hgk.hr ili na tel. 01/4826-068.

Foto: depositphotos, Paulgrecaud


Tagovi

Radionica Dubrovnik Vino Nacionalni program Vinarstvo Igor Barbarić


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...