Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radionica
  • 04.02.2014. 18:00

Nacionalni program pomoći sektoru vina

U Dubrovniku će se održati radionica "Predstavljanje Nacionalnog programa pomoći sektoru vina i Izrada specifikacija za zaštićene oznake izvornosti vina"

Foto: depositphotos, Paulgrecaud
  • 246
  • 18
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede i Udruženje vinarstva HGK, uz pomoć Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo te županijskih komora HGK, organiziraju jednodnevne regionalne radionice na kojima će se predstaviti Nacionalni program pomoći sektoru vina 2014. - 2018. te prateća tri pravilnika:

  • Pravilnik o provedbi mjere restrukturiranje i konverzija vinograda
  • Pravilnik o provedbi mjere investicija u vinarije i marketing vina
  • Pravilnik o provedbi mjere promidžba na tržištima trećih zemalja (NN 127/13)

Cilj radionice je upoznavanje zainteresiranih strana (proizvođača grožđa i vina, regionalne administracije, stručnih službi, financijskih ustanova) o mogućnostima razvoja sektora vinogradarstva i vinarstva kroz mjere, koje će se financirati sredstvima Europskog poljoprivrednog garancijskog fonda, uz učešće sredstava Državnog proračuna.

Treća u nizu radionica održat će se 14. veljače 2014. godine u hotelu Adria u Dubrovniku, na adresi Radnička ulica 46, s početkom u 10 sati.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti tajniku Udruženja vinarstva, Igoru Barbariću, putem e-maila: ibarbaric@hgk.hr ili na tel. 01/4826-068.

Foto: depositphotos, Paulgrecaud


Tagovi

Radionica Dubrovnik Vino Nacionalni program Vinarstvo Igor Barbarić


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]