Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2015
  • 03.03.2015. 09:00

Na Viroexpo-u ove godine 26.700 posjetitelja!

Jubilarni 20. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo ove godine posjetilo čak 26.700 posjetitelja!

  • 175
  • 30
  • 0

U Virovitici se od 27. veljače do 1. ožujka održao jubilarni 20. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo. Ove godine sajam je posjetilo čak 26.700 posjetitelja, a u subotu 28.2., drugog dana održavanja sajma, ponovo je zabilježena rekordna posjećenost u povijesti sajma kada je sajam posjetilo više od 11.000 ljudi.

Prema riječima direktora sajma Viroexpo, Igora Androvića, tomu su pridonjeli povoljni vremenski uvijeti, velik broj organiziranih posjeta kulturno-umjetničkih društava, umirovljenika, učenika, ali i djece koja su i ove godine sajamskim vlakićem dolazila na sajam.

Viroexpo 2015. okupio je i velik broj izlagača, njih 731, iz čak 26 zemalja svijeta.

'Jubilarni 20. Viroexpo otvorila je predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović što je uveličalo otvorenje samog sajma te dalo na važnosti cijeloj manifestaciji. Rekordnom broju posjetitelja ove godine zasigurno je doprinijelo i lijepo vrijeme te promjena termina održavanja sajma. I strani i domaći izlagači iznimno su zadovoljni organizacijom i cijelim programom Viroexpo sajma' – naglasio je župan virovitičko-podravski Tomislav Tolušić.

Podsjetimo, organizatori i pokrovitelji 20. Međunarodnog sajma Viroexpo su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o. (www.vpz.hr)


Fotoprilog


Tagovi

Viroexpo 2015 Virovitica Broj posjetitelja Sajamski prostor Tomislav Tolušić Kolinda Grabar Kitarović Igor Andrović


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]