Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natjecanje orača
  • 27.07.2016. 10:30

Mužic i Bogadi najbolji varaždinski orači

Krunoslav Mužic i Josip Bogadi kao najbolji orači u Varaždinskoj županiji, sudjelovat će i na državnom natjecanju 27. kolovoza u Velikoj Gorici.

  • 1.093
  • 118
  • 0

Krunoslav Mužic i Josip Bogadi najbolji su orači u Varaždinskoj županiji. Na 11. natjecanju orača Varaždinske županije, Josip Bogadi slavio je u konkurenciji pluga premetnjaka, dok je Krunoslav Mužic bio najbolji u kategoriji ravnjaka. Obojica će predstavljati Varaždinsku županiju na državnom natjecanju koje će se održati 27. kolovoza u Velikoj Gorici.

Natjecanje je organizirala Udruga za orača Varaždinske županije, a sudjelovalo je 10 orača s područja cijele županije. Organizatori su istaknuli važnost ovakvih događanja jer se njima promiče poljodjelstvo te se prezentiraju vještine i sposobnosti poljoprivrednika, ali i važnost oranja kao osnovne obrade tla.

Osim pobjednika medalje su još osvojili i Matija Golenja te David Višnjić, za drugo, odnosno treće mjesto u kategoriji ravnjaka, dok su srebrni i brončani u kategoriji premetnjaka bili Teo Novosel i Luka Tomiša.

Osim osvajača pozicija na pobjedničkom postolju na natjecanju su još sudjelovali i Zlatko Balog, Anđelko Petek, Mario Petran te Zoran Genc.


Tagovi

Natjecanje orača Natjecanje u oranju Udruga orača Varaždinske županije Krunoslav Mužic Josip Bogari Matija Golenja David Višnjić Teo Novosel Luka Tomiša Zlatko Balog Anđelko Petek Mario Petran Zoran Genc


Autor

Robert Peharda

Više [+]

Robert je novinar već 11 godina, a glavna su mu područja zanimanja upravo poljoprivreda i sve vezano uz nju. Radi i na pisanju, uređivanju i izdavanju monografija vezanih za zemljoradnju i poljoprivredne kulture!