Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam hrane
  • 01.05.2019. 15:00
  • Milano

Milano Food Week već desetu godinu okupit će kuharske zvijezde

Osim što će prezentirati hranu i kuharske vještine, kao i vino, ovaj će sajam uključiti i glazbu, dizajn, modu, čak i film. Zahvaljujući ovom sajmu, Milano je postao grad eksperimetiranja, novih gastronomskih formata, a zovu ga i glavnim gradom ulične hrane.

Foto: Facebook/Milano Food Week
  • 250
  • 29
  • 0

Prvo desetljeće obilježit će početkom maja Milano Food Week, talijanski sajam suvremene hrane koji okuplja profesionalne kuharske zvijezde, blogere i utjecajne osobe, kada je o hrani riječ. 

Kuhanje i gastronomija općenito danas predstavlja stil života i nije nešto što ćemo obaviti usput, bez volje i ideje. Upravo je sajam kao što je Milano Food Week rasadnik ideja kako za one koji se profesionalno bave kuhanjem i od njega rade umjetnost, tako i za amatere u čijim kuharskim umijećima uživa tek njihova porodica. 

Osim što će prezentirati hranu i kuharske vještine, kao i vino, ovaj će sajam uključiti i glazbu, dizajn, modu, čak i film. Zahvaljujući ovom sajmu, Milano je postao grad eksperimetiranja, novih gastronomskih formata, a zovu ga i glavnim gradom ulične hrane

Za svoju desetu obljetnicu, Milanski tjedan hrane će se baviti s 10 pitanja koja su revolucionarna za prehrambenu industriju u posljednjih 10 godina, dajući glas profesionalcima, robnim markama, proizvodima i inovacijama. Organizatori naglašavaju kako je prehrambeni sektor u posljednjem desetljeću doživio ono što će se pamtiti kao razdoblje najvećih inovacija.

Kao i ovih godina, kuhinje u kojima će se održavati različite radionice, bit će raspršene po cijelom gradu. 

Milanski tjedan hrane održava se od 2. do 8. svibnja. 


Tagovi

Milano Food Week Sajam hrane Kuharske zvijezde Tjedan hrane Ulična hrana


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo