Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Grapak d.o.o.
  • 07.08.2014. 11:45

MF traktori i Alpego - dobitna kombinacija!

Grapak turneja je kroz tri dana prezentacija demonstrirala snagu i kompatibilnost MF traktora i Alpego radnih strojeva!

  • 900
  • 107
  • 0

U razdoblju od 23. do 25. srpnja 2014. godine, firma Grapak d.o.o. iz Turčina, organizirala je prezentaciju Alpego strojeva, uz pomoć prestižnih Massey Ferguson traktora. Sam događaj najavili smo ranije, u članku 'Alpego i Massey Ferguson udružuju snage!', a sada vam donosimo kratak izvještaj sa terena!

Massey Ferguson + Alpego radni strojevi

Prezentacije su se odvile kroz tri dana, na tri lokacije - Donji Miholjac, Hrastovac i Nedelišće - a sudionici su se još jednom mogli uvjeriti u snagu i performanse Massey Ferguson traktora koji su ovaj puta vukli Alpego strojeve. Alpego je vodeći talijanski proizvođač profesionalnih strojeva za obradu tla koji, prilikom izrade kompletne palete strojeva, koristi isključivo najbolji materijal, a to je SSAB švedski čelik izuzetne čvrstoće i elastičnosti.

Rotodrljače - Alpegov ponos!

Alpego nudi najveću paletu rotodrljača (od 110 do 800 cm), a posebno valja istaknuti seriju profesionalnih rotodrljača sa twin force rotorima. To su dva rotora na zajedničkom nosaču koji je postavljen na konusnim ležajevima sa visokim klirensom za neometan protok zemlje između rotora i nosača, što poljoprivrednika ostavlja bez bojazni od zaštopavanja zemljom. Njihove rotodrljače također imaju patentiranu zupčastu osovinu sa krunom – imaju zaokružene zube, što omogućuje postepeno uzubljivanje sa manjim stupnjem trošenja, smanjen stres po jedinici površine, manje zagrijavanje reduktora, a ovi zupčanici u radu imaju efekt pumpe pa dolazi do boljeg podmazivanja u reduktoru. Ulje je dužeg vijeka i nije potrebno njegovo hlađenje.

Titan 160 TT

Prezentacije otvorene u Donjem Miholjcu

Događaj je službeno otvoren 23. srpnja u Donjem Miholjcu, u ugodnom ambijentu Hotela Slavona, gdje se okupilo pedesetak uzvanika. Gospodin Andrea Fenzi, prodajni zastupnik za tu regiju, održao je prezentaciju na kojoj su prisutni mogli saznati sve tehničke detalje o pojedinom stroju te pitati sve što ih je interesiralo. Zatim je slijedila topla zakuska nakon koje se prezentacija nastavila na polju gospodina Zlatka Petrovića, gdje su se MF traktori i Alpego strojevi pokazali u punoj snazi, unatoč kišnom vremenu.

Strojevi i tamburaši u Hrastovcu!

Drugi dan prezentacija se odvila u Hrastovcu kraj Garešnice gdje je prisutne ugostio gospodin Stjepan Pavlak koji je cijelu atmosferu još dodatno začinio glazbom lokalnih tamburaša. Okupilo se oko 150 gostiju koji su pokazali interes za prezentirane strojeve i traktore, a uspješan dan završen je bogatom zakuskom koja je potrajala do večernjih sati.

Nedelišće za kraj!

25. srpnja bio je posljednji dan Grapak turneje, a sudionici su se okupili na parceli domaćina OPG Marčec Nenada, gdje su MF traktori i Alpego strojevi još jednom demonstrirali snagu i kompatibilnost. Okupilo se oko 150 ljudi, koji su unatoč sparini popratili demonstraciju strojeva u radu, a druženje je završeno uz piće i bograč, u interaktivnoj komunikaciji između poljoprivrednika, dobavljača i predstavnika proizvođača Alpego i Massey Fergusona, gospodina Vjekoslava Mirenića.

Kroz sva tri dana prezentirani su idući Alpego strojevi:

Strojevi su bili vučeni idućim Massey Ferguson traktorima:

Ukoliko niste bili u mogućnosti prisustvovati samim prezentacijama, ispod članka možete pogledati galeriju fotografija!


Fotoprilog


Tagovi

Grapak Alpego Massey Ferguson Twin force Rotodrljače Donji Miholjac Nedelišće Hrastovac Demonstracija Radni strojevi Traktori Kultivatori


Partner

Grapak d.o.o.

Mavra Schlengera 5, Gornji Kneginec, Hrvatska
tel: +385 (0)42 209 236, e-mail: prodaja@grapak.com web: http://grapak.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]