• Brčko 2018
  • 01.11.2018. 15:00

Međunarodni Sajam privrede Brčko 2018

Važnost sajma u susjednoj BiH potvrđuje višegodišnji kontinuitet – tradicija održavanja Sajma, rezultati uspjeha, veliki broj izlagača kako domaćih tako i stranih.

Foto: Facebook/Katarina Djurovic
  • 187
  • 12
  • 0

Međunarodni sajam gospodarstva je izuzetna prilika da se na jednom mjestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, razmjene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti.

Privredna komora Brčko distrikta BiH i ove godine organizira 17. Međunarodni Sajam Privrede/Gospodarstva "Brčko 2018" i to u periodu od 8. do 10. studenog 2018. godine. 

Brčanski sajam predstavlja jedan od najznačajnijih privrednih/gospodarskih događaja na ovim prostorima, što potvrđuje višegodišnji kontinuitet – tradicija održavanja Sajma, rezultati uspjeha, veliki broj izlagača kako domaćih tako i stranih.

Sajam se i ove godine održava na lokaciji bivšeg TC Tropik, u Ul. Petra Kočića bb Brčko distrikt BiH. 

Pored sajma u  studenom će se održati i 2. biznis forum u Brčkom, što će upotpuniti priču i dati odgovore na to koji je najbolji način da se unaprijedi privredni i poslovni ambijent u Distriktu i spriječi odlazak ljudi s tih prostora, priopćili su iz Vlade Brčko distrikta BiH.


Tagovi

Brčko 2018 Brčko Sajam privrede Biznis forum BiH


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ae.